Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Natborde

Brand: vidaXL Model: vid-60740
Disse dejlige cubed stole kan bruges som et enkelt sæde eller til at skabe en bænk af flere individuelle stole for et opholdsområde. Du kan også bruge dette møbel som en skammel med en af vores mange stole, det giver en god figur. Din kreativitet med denne kubik taburet har ingen grænser. Disse stol..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-60739
Dejlig Hocker paller med flere funktioner. De er klædt i hvidt kunstlæder der nemt kan tvättas.Använd det som en simpel taburet, skammel eller som en moderne natbord. Eller hvorfor ikke bruge dem som en lokkende sofabord eller sidebord hvor du kan indstille drikkevarer eller tilføje aviser for at ex..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-242887
Dette klassiske sengeborde i et fransk landhus stil vil give en rustik charme til dit soveværelse eller din stue. De kan også bruges som telefonbord, sidekabinet, lille kabinet, skuffekabinet, opbevaringskabinet, natbord, sengebord osv. Dette kompakte kabinet har 2 gode skuffer, som giver rigelig p..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-242886
Dette klassiske sengebord i et fransk landhus stil vil give en rustik charme til dit soveværelse eller din stue. Den kan også bruges som telefonbord, sidekabinet, lille kabinet, skuffekabinet, opbevaringskabinet, natbord, sengebord osv. Dette kompakte kabinet har 2 gode skuffer, som giver rigelig p..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-242874
Tilføj et strejf af rustik charme til dit hjem med dette chikke sengeskab i en klassisk, fransk landstil! Det kan også anvendes som et telefonbord, sideskab, lille skab, skuffeskab, opbevaringsskab, natbord, natskab, endebord, endeskab mv. Dette kompakte sengeskab har 2 letrullende skuffer, hvilket..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-242875
Tilføj et strejf af rustik charme til dit hjem med disse chikke sengeskabe i en klassisk, fransk landstil! De kan også bruges som telefonborde, sideskabe, små skabe, skuffeskabe, opbevaringsskabe, natborde, natskabe, soveværelsesskabe, endeborde, endeskabe mv. Disse kompakte sengeborde har 2 skuffe..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-247911
Giv dit interiør et luksuriøst design, der er inspireret af midten af århundredet, med vores stilfulde sengeskab i massivt, genanvendt træ! Dette farverige natbord med et antikt, håndskåret mønster er lavet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, n..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-282722
Giv dit interiør et luksuriøst præg i form af et håndskåret mønster med vores elegante sengeskab! Natbordet er lavet af massivt mangotræ, og det har fået en smuk finish i form af polering, maling og lakering, hvilket får det til at udstråle et raffineret look. De to sko skuffer med håndskåret mønst..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-243166
Denne finurlige kommode er formet som en vintage kuffert. Den kan også bruges som telefonbord. Denne kommode er en praktisk såvel som yderst dekorativ tilføjelse til din dagligstue, opholdsrum eller soveværelset. Den rektangulære bordflade er ideel til at stille dekorative gentstande på, som billede..
DKK469kr
Ekskl. Moms:DKK375kr
Brand: vidaXL Model: vid-244887
Takket være sin kompakte størrelse er denne praktiske og stilfulde kommode en ideel opbevaringsløsning til dit soveværelse, stue, køkken eller gang. Kommoden er fremstillet af spånplader. Den har 3 skuffer, som giver rigeligt med plads til opbevaring af tøj, bøger og medieenheder eller småting, som ..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-244888
Takket være sin kompakte størrelse er denne praktiske og stilfulde kommode en ideel opbevaringsløsning til dit soveværelse, stue, køkken eller gang. Kommoden er fremstillet af spånplader. Den har 3 skuffer, som giver rigeligt med plads til opbevaring af tøj, bøger og medieenheder eller småting, som ..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Brand: vidaXL Model: vid-243159
Denne komode med to skuffer vil blive fokus punkt i din stue, alrum eller soveværelse. Den den kan også bruges til at stille telefonen på, som side-komode, opbevaring, natbord, senge-komode osv.Komoden har 2 håndtag i forskelligt design, vil udgøre en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse i din st..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Viser 1 til 12 af 269 (23 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.