Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Lænestol Stavanger / Farsund / Ribera creme - perle hvid - 21511797

Lænestol Stavanger / Farsund / Ribera creme - perle hvid - 21511797
Lænestol Stavanger / Farsund / Ribera creme - perle hvid - 21511797
De særligt formlige lænestole er kompakte og svinger samtidig med deres overrundede armlæn, som arbejdes i ét stykke med det hævede ryglæn.

Ca. Mål:
Højde: 85 cm
Bredde: 64 cm
Dybde: 70 cm
Højde armlæn: 63 cm
Sædehøjde: 40 cm + 10 cm siddepude
Sæde: 55 x 50 cm

Materialer og udførelse
Dette eksklusive sæt opfylder ikke kun visuelt de højeste standarder - også materialerne, der bruges i manuelt arbejde, opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikrer stabilitet og levetid.
Specielt velegnet til udendørs brug Polyrattan af UV-resistent materiale ligner konventionel rotting, men er meget mere robust. De højkvalitetsbehandlede 5 mm tykke, runde poly rottingfibre er vandtætte, behageligt lette at rengøre og fuldstændigt farvet igennem, så de bevarer deres grå pletfarvede dybde, selv ved hyppig og langvarig brug. Denne ædle farve kombineret med en lys struktur sikrer det møblersætts absolut naturlige udseende. 
De behagelige puder på 10 cm er dækket med 100% polyesterafdækninger. Disse er vand- og snavsafvisende og holder i lang tid på grund af deres høje holdbarhed. Takket være de skjulte lynlåse kan dækslerne let fjernes og vaskes om nødvendigt.
Rammen eller bundrammen på hvert møbel er lavet af robust, pulverlakeret aluminium - garanteret at være stabilt og permanent rustfrit.

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
  • Stock:
  • Model: CLP-417258
  • SKU: 21511797
190 samples sold
DKK3.084kr
Ekskl. moms: DKK2.467kr
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.