Menu
Your Cart

Lænestol Bilbao / Madeira creme hvid - sort - 21516901

Lænestol Bilbao / Madeira creme hvid - sort - 21516901
Lænestol Bilbao / Madeira creme hvid - sort - 21516901
Dette lænestolelement gør enhver kombination af Madeira-sæt komplet og er her for at have som et enkelt element til at komplementere, udvide og fleksibel variere. Uanset om en sofa i hjørnet eller en lænestol kombineret med en afføring i en firkant:
- med de individuelle elementer i Madeira-serien finder du mange variationer af sættet til enhver tilgængelig plads, og du vil helt sikkert finde dit nye yndlingssted! Og takket være den vejrbestandige poly rotting er det faktum, at du vil kunne bevare det i lang tid, garanteret.
Samspillet mellem de enkelte elementer skaber en behagelig afslappet, men alligevel pladsvenlig siddegruppe, hvor fokus klart er på afslapningseffekten. Moderne høje armlæn er vævet sømløst med ryglænet. Selv de interessante flade fødder på alle siddepladser og bordet smelter sammen i det ensartede look.
Den firkantede lænestol passer optimalt til den vinklede design af havemøblerne og virker efter dens design ikke for massiv, men blandes diskret og diskret perfekt i tøjlandskabet , Han står alene som et absolut blikfang samt i sættet med flere lænestole eller sofakombinationen. Nyd med alle dine sanser snart!

Mål:
Bredde: 90 cm
Dybde: 86 cm
Højde: 67 cm
Sædehøjde: 30,5 cm + 10 cm Pude

Materialer og udførelse:
Dette eksklusive sæt opfylder ikke kun visuelt de højeste standarder - materialerne, der bruges i manuelt arbejde, opfylder også de højeste kvalitetsstandarder og garanterer stabilitet og levetid.
Specielt velegnet til udendørs brug Polyrattan af UV-resistent materiale ligner konventionel rotting, men er meget mere robust. De højkvalitetsbehandlede 5 mm tykke, runde poly rottingfibre er vandtætte, behageligt lette at rengøre og fuldstændigt farvet igennem, så de bevarer deres grå pletfarvede dybde, selv ved hyppig og langvarig brug. Denne ædle farve kombineret med en let struktur sikrer dette møbelsæt helt naturlige udseende.
De komfortable 10 cm tykke sædehynder er dækket med 100% polyester. Disse er vand- og snavsafvisende og holder i lang tid på grund af deres høje holdbarhed. Takket være de skjulte lynlåse kan dækslerne let fjernes og vaskes om nødvendigt.
Rammen eller bundrammen på hvert møbel er lavet af robust, pulverlakeret aluminium - garanteret at være stabilt og permanent rustfrit. Fødderne er lavet af støbt aluminium af høj kvalitet.
Møblernes kvalitet er enestående. Det er ikke for ingenting, at mange højklassige hoteller i Europa køber deres havemøbler af os!

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
Dårlig God
  • Stock: In Stock
  • Model: CLP-417271
  • SKU: 21516901
190 samples sold
DKK2.759kr
Ekskl. moms: DKK2.207kr
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.