Menu
Your Cart

5-delt skærmvægge

Brand: Artgeist Model: A4-Pinnwand214
Billedet "Map of Dreams [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Map of Dreams [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder p..
DKK358kr
Ekskl. Moms:DKK286kr
Brand: Artgeist Model: A4-Pinnwand202
Billedet "Blue World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Blue World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I billeder på kork..
DKK358kr
Ekskl. Moms:DKK286kr
Brand: Artgeist Model: A4-N5766-DK
Ein Kvalitetsbilledet "Sapphire Travels" trykker vi på et særligt vlieseline lærred, som perfekt gengiver farver. Det er et af de mange originale mønstre, som du kan bestille i vores shop. Print i højeste kvalitet Lærred i høj kvalitet i forbindelse med den korrekte printopløsning garanterer en perf..
DKK438kr
Ekskl. Moms:DKK350kr
Brand: Artgeist Model: A4-N5764-DK
Ein Kvalitetsbilledet "Map of Dreams" trykker vi på et særligt vlieseline lærred, som perfekt gengiver farver. Det er et af de mange originale mønstre, som du kan bestille i vores shop. Print i højeste kvalitet Lærred i høj kvalitet i forbindelse med den korrekte printopløsning garanterer en perfekt..
DKK438kr
Ekskl. Moms:DKK350kr
Brand: Artgeist Model: A4-N5765-DK
Ein Kvalitetsbilledet "History of Travel" trykker vi på et særligt vlieseline lærred, som perfekt gengiver farver. Det er et af de mange originale mønstre, som du kan bestille i vores shop. Print i højeste kvalitet Lærred i høj kvalitet i forbindelse med den korrekte printopløsning garanterer en per..
DKK438kr
Ekskl. Moms:DKK350kr
Brand: Artgeist Model: A4-Pinnwand200
Billedet "Subtlety of the World [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Subtlety of the World [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måd..
DKK298kr
Ekskl. Moms:DKK238kr
Brand: Artgeist Model: A4-Pinnwand128
Billedet "Sapphire Travels [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "Sapphire Travels [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I bill..
DKK298kr
Ekskl. Moms:DKK238kr
Brand: Artgeist Model: A4-Pinnwand125
Billedet "History of Travel [Cork Map]" er et produkt for personer, som søger efter originale vægdekorationer. Miljøvenligt materiale og interessant mønster "History of Travel [Cork Map]" gør, at en simple kork opslagstavle bliver til en stilfuld tilbehør, som du kan bruge på forskellige måder. I bi..
DKK298kr
Ekskl. Moms:DKK238kr
Brand: Artgeist Model: A4-PARAVENT958
Den dekorative skærmvæg "Zen Stones II [Room Dividers]" er en unik dekoration til moderne interiør. Den 5-delt skærmvæg af træ er trykt på begge sider. Den er en perfekt rumdeler og skaber i rummet en fantastisk kreation. Det perfekt udførte og originale motiv i Full HD kvalitet gør, at skærmvægge g..
DKK1.338kr
Ekskl. Moms:DKK1.070kr
Brand: Artgeist Model: A4-PARAVENT984
Den dekorative skærmvæg "Zen II [Room Dividers]" er en unik dekoration til moderne interiør. Den 5-delt skærmvæg af træ er trykt på begge sider. Den er en perfekt rumdeler og skaber i rummet en fantastisk kreation. Det perfekt udførte og originale motiv i Full HD kvalitet gør, at skærmvægge giver hv..
DKK1.338kr
Ekskl. Moms:DKK1.070kr
Brand: Artgeist Model: A4-PARAVENT940
Den dekorative skærmvæg "Zen Garden II [Room Dividers]" er en unik dekoration til moderne interiør. Den 5-delt skærmvæg af træ er trykt på begge sider. Den er en perfekt rumdeler og skaber i rummet en fantastisk kreation. Det perfekt udførte og originale motiv i Full HD kvalitet gør, at skærmvægge g..
DKK1.338kr
Ekskl. Moms:DKK1.070kr
Brand: Artgeist Model: A4-PARAVENT952
Den dekorative skærmvæg "Zen Flowers II [Room Dividers]" er en unik dekoration til moderne interiør. Den 5-delt skærmvæg af træ er trykt på begge sider. Den er en perfekt rumdeler og skaber i rummet en fantastisk kreation. Det perfekt udførte og originale motiv i Full HD kvalitet gør, at skærmvægge ..
DKK1.338kr
Ekskl. Moms:DKK1.070kr
Viser 1 til 12 af 995 (83 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.