Menu
Your Cart

Fototapeter til døren

Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0213
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Wooden Tunnel" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0261
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Walk through Santorini" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0189
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Venetian Harbour" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til y..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0157
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Turquoise Harbour" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til ..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0245
Den holdbare og ridsefaste fototapet "The Path of Nature" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0117.
Den holdbare og ridsefaste fototapet "The Forest of Fantasy " af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0089.
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Sunny Avenue" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder-..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0277
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Summer Wind" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder- ..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0265
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Summer Walk" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder- ..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0133
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Stylish Door" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder-..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0137
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Stony Stairs" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder-..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Brand: Artgeist Model: A4-TNTTUR0173
Den holdbare og ridsefaste fototapet "Stony City" af vlieseline til døren er en attraktiv dekoration og en perfekt afrunding af boligindretning. Dekorative vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. De kan også bruges som klistermærker til yder- e..
DKK318kr
Ekskl. Moms:DKK254kr
Viser 1 til 12 af 196 (17 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.