Menu
Your Cart

New York

Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0045-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Rush hour - NY". Den storformat fototapet "Rush hour - NY" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter m..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0040-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Red-hot NYC". Den storformat fototapet "Red-hot NYC" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med hal..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0020-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Queensborough Bridge - New York". Den storformat fototapet "Queensborough Bridge - New York" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad ..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0053-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Pulserende by - NY". Den storformat fototapet "Pulserende by - NY" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0043-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Ocean af lys - NYC". Den storformat fototapet "Ocean af lys - NYC" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0046-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "NYC søvn". Den storformat fototapet "NYC søvn" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med halvmat o..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0044-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "NYC - Et sted, hvor drømme er lavet af". Den storformat fototapet "NYC - Et sted, hvor drømme er lavet af" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert ru..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0016-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "New Yorks skyline i sort og hvid". Den storformat fototapet "New Yorks skyline i sort og hvid" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i ba..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0017-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "New York natteliv". Den storformat fototapet "New York natteliv" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0034-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Gule taxaer i NYC". Den storformat fototapet "Gule taxaer i NYC" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0019-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Gold reflections - NYC". Den storformat fototapet "Gold reflections - NYC" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlie..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0047-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "American wealth". Den storformat fototapet "American wealth" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Viser 1 til 12 af 15 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.