Menu
Your Cart

Paris

Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0014-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "stairs - Montmartre". Den storformat fototapet "stairs - Montmartre" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0035-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Parisian s skitsebog". Den storformat fototapet "Parisian s skitsebog" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseli..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0038-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Farvel Paris!". Den storformat fototapet "Farvel Paris!" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0021-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "En gåtur gennem Paris 'gader". Den storformat fototapet "En gåtur gennem Paris 'gader" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller ..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.