Menu
Your Cart

Abstraktion

Brand: Artgeist Model: A4-600x280vFT1040
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Diamond Chamber II". Den storformat fototapet "Diamond Chamber II" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK898kr
Ekskl. Moms:DKK718kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0028-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "En anden dimension". Den storformat fototapet "En anden dimension" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0002-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Abstract design - speed". Den storformat fototapet "Abstract design - speed" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vl..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new95
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Upwards...II". Den storformat fototapet "Upwards...II" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med h..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new83
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Stellar Storm ". Den storformat fototapet "Stellar Storm " med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter m..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new18
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Solar Wave". Den storformat fototapet "Solar Wave" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med halvm..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 12 af 14 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.