Menu
Your Cart

Geometriske

Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0064-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Ringe lavet af gamle bronze". Den storformat fototapet "Ringe lavet af gamle bronze" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller kø..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-F5TNT0063-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Hvad er klokken?". Den storformat fototapet "Hvad er klokken?" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet..
DKK738kr
Ekskl. Moms:DKK590kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new89
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Winter Mandala". Den storformat fototapet "Winter Mandala" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter m..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new80
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Rainbow Mosaic". Den storformat fototapet "Rainbow Mosaic" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter m..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new68
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Mandala II". Den storformat fototapet "Mandala II" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med halvm..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500280new72
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Golden Cage". Den storformat fototapet "Golden Cage" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapeter med hal..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.