Menu
Your Cart

Design

Brand: Artgeist Model: A4-500x280new37
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Memories of Glory". Den storformat fototapet "Memories of Glory" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500280new03-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Art-flowers (yellow)". Den storformat fototapet "Art-flowers (yellow)" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseli..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500280new02-P
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL "Art-flowers (pink)". Den storformat fototapet "Art-flowers (pink)" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-500x280new77
NYHED! Vandtæt og ridsefast storformat fototapet XXL " Sapphire Winter". Den storformat fototapet " Sapphire Winter" med et inspirerende motiv er en fantastisk dekoration for ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.