Menu
Your Cart

Deko Panels

Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m610
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "World in ink" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m617-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden weave of colors" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieselin..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10mm619
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Wall" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, ha..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m822
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Trap" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, ha..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m512
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden structure" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m750-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Inscription" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline ta..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m359-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden geometry" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m336
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden floor: gradient" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieselin..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m541
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden duo" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, hal..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m642
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Dream" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m636-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Cover" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Brand: Artgeist Model: A4-WSR10m680-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Wooden Constellation" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline ..
DKK278kr
Ekskl. Moms:DKK222kr
Viser 1 til 12 af 274 (23 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.