Menu
Your Cart

Orkideer

Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0077-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Stylish Orchis" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet,..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0076-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Phalaenopsis" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0075-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Japanese orchid" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0078-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Fairy tale and orchid" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0539
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Violet orchids with water reflexion" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkk..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT1355
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Tropiske blomster - orkidé tree (bauhinia)" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad ell..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0541
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "stylish orchis" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet,..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0542
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Shyness" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, halvma..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT1317
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Orchids in ecru color" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0545
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Orchid - digter inspiration" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlie..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT1323
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Hvid orkidé" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, ha..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0540
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "elegant orchis" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet,..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Viser 1 til 12 af 466 (39 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.