Menu
Your Cart

Hobby

Brand: Artgeist Model: A4-450280new16
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Soccer stars" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-450280new18
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Power of football" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-450280new17
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Dream about victory" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0519
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Viva Havana!" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, h..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0049-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Saxophone recital on Broadway" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vl..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0005-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Frontman" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, halvm..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 12 af 333 (28 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.