Menu
Your Cart

Verdenskort

Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0112-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "World map on the wall" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0025-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Verden i brune nuancer" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieselin..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0013-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "The map of happiness" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline ..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0028-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "The earth without art is just 'eh'" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkke..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0130-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Text map of Italy" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0140-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Tea kort over verden" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline ..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0135-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Søjlerne af jorden" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline ta..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0107-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Spanish geografi" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0066-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Paper birds" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, ha..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0514
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Old globe" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, halv..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0120-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Mechanical World" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0100-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Lille rejse. Stor rejse (italiensk sprog)" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad elle..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 12 af 519 (44 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.