Menu
Your Cart

Bjerge

Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0533
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Trail of rocky temples" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieselin..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0038-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Bird cloud" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, hal..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT1481
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Winter in Russia" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0391
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Vinter i Alperne" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0903
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Torres del Paine National Park" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. V..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0126
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Southern Alps, New Zealand" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlies..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0165
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Smukke efterår landskab, Karpaterne" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkk..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0179
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Sea of ​​skyer i Huangshan Mountain, Kina" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad elle..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0144
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Passo di Giau - Dolomites, Italy" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken...
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0161
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Panoramaudsigt italienske Dolomitter" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køk..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0127
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "National Park Durmitor, Montenegro" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkke..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Brand: Artgeist Model: A4-4XLFTNT0393
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Mountain stream" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet..
DKK658kr
Ekskl. Moms:DKK526kr
Viser 1 til 12 af 167 (14 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.