Menu
Your Cart

Byer

Brand: Artgeist Model: A4-5XLFT318
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Skyward Corridor" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tape..
DKK778kr
Ekskl. Moms:DKK622kr
Brand: Artgeist Model: A4-450280new07
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Streets of London" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tap..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0509
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "Yarra river - Melbourne" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseli..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0050-P
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "stairs - Montmartre" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline t..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0510
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "St. Pauli Landing Stages" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vliesel..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Brand: Artgeist Model: A4-F4TNT0543
Bestandig, vandtæt og ridsefast fototapet "NYC Time Zone" på vlieseline, til at klæbe på væg. Fototapet Den perfekte dag med et inspirerende motiv er en flot dekoration til ethvert rum. Vlieseline tapeter monteres med lim. De kan installeres i ethvert rum, selv i bad eller køkken. Vlieseline tapet, ..
DKK718kr
Ekskl. Moms:DKK574kr
Viser 1 til 12 af 1425 (119 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.