Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Bænke

Brand: vidaXL Model: vid-240791
Denne opmagasineringsbænk i træ af høj kvalitet kommer i et enkelt men stilfuldt design. Den kan ikke bare bruges til opmagasinering af dine ting men fremhæver tillige indretningen af dit rum. Komplet med to vævede kurve og to træskuffer giver denne holdbare opmagasineringsbænk dig masser af plads t..
DKK599kr
Ekskl. Moms:DKK479kr
Brand: vidaXL Model: vid-241105
Denne kvalitetsbænk, som er lavet i fremragende kunstlæder, vil passe perfekt til din interiør.        Den har et slidstærkt stel, som er betrukket med kunstlæder der er let at rengøre og af høj kvalitet. Den velpolstrede top sørger for god siddekomfort.Farve: Hvid top + mørkebrune fødderTræstel i ..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-240806
Denne elegante opbevaringsbænk passer ind i de fleste rum i ens hjem. Bænken har en pude for ekstra komfort. Bænken har 5 opbevaringsrum, hvilket giver plads til diverse ting der fylder i hjemmet.Bænken er ideel til opbevaring af sko, tasker, legetøj, bøger og meget mere. Bænken er virkelig en fanta..
DKK1.029kr
Ekskl. Moms:DKK823kr
Brand: vidaXL Model: vid-240482
Denne praktiske opbevaring bænk har stilfulde påklædning med en stilfuld hvid farve, er det modstandsdygtig over for pletter og meget let at rengøre. Puden har en høj densitet og giver optimal komfort. Der er store lagerfaciliteter og er udstyret med en mekanisme med ljuftfjäder til en let åbning og..
DKK969kr
Ekskl. Moms:DKK775kr
Brand: vidaXL Model: vid-240552
Denne lagringsbænk er udstyret med et elegant antikt look og er lavet af slidstærkt MDF og brunt imiteret læder, der er nemt at rengøre.Med andre ord, denne opbevaringsbænk er både funktionel og elegant. De ekstra håndtag, buler og nøglehuller giver denne opbevaringsbænk ekstra komfort og sikkerhed...
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-240483
Denne lagring bænk tilbyder ikke kun store lagringsmuligheder, men også en god komfort med sin bløde pude, der har en høj denistet. Denne lagring bænk er perfekt til at have i hallen, kan du gemme dine sko inde bænken og derefter sidde på bænken, når du lægger på dine sko. Bænk med opbevaring har st..
DKK1.089kr
Ekskl. Moms:DKK871kr
Brand: vidaXL Model: vid-240804
Denne stilfulde bænk passer ind i mange af hjemmets rum. Bænken har en pude for ekstra komfort. Med to skuffer og to kurve er der mulighed for opbevaring af diverse ting. Denne bænk er ideel til opbevaring af sko, tasker, legetøj, bøger og meget mere. Denne bænk er virkelig en fantastisk kombination..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-240802
Denne stilfulde bænk er velegnet til brug mange forskellige steder, f.eks. i entréen, stuen eller soveværelset. Den har en pude, så det er muligt at sidde komfortabelt på den.  De to skuffer under bænksædet er også en praktisk løsning til nem, ryddelig og ordentlig opbevaring. Den er ideel til opbev..
DKK749kr
Ekskl. Moms:DKK599kr
Brand: vidaXL Model: vid-240807
Denne stilfulde bænk er velegnet til brug mange forskellige steder, f.eks. i entréen, stuen eller soveværelset. Den har en pude, så det er muligt at sidde komfortabelt på den.  De 3 kurve gør også bænken til en praktisk løsning til nem, ryddelig og ordentlig opbevaring. Den er ideel til opbevaring a..
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Brand: vidaXL Model: vid-241064
Denne lagring bænk vil være en reel blikfang til, hvor det går. Den fungerer som en bænk og tjener som en udsmykning samt. Denne lagring bænk har høj densitet top sædepude, som bringer dig til den perfekte komfort og støtte. Bænken er polstret for optimal komfort. Bænken kan åbnes, og der er et stor..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-241025
Denne opbevaringsbænk vil blive det nye blikfang i dit hjem. Det er både en bænk og en dekoration.   Bænken kan åbnes, og der er et stort rum indenunder, hvor du kan opbevare dine ting. Det skjulte rum er meget praktisk, fordi det giver dig opbevaringsplads uden at se rodet eller sjusket ud. Derudov..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-241026
Denne opbevaringsbænk vil blive det nye blikfang i dit hjem. Det er både en bænk og en dekoration.   Bænken kan åbnes, og der er et stort rum indenunder, hvor du kan opbevare dine ting. Det skjulte rum er meget praktisk, fordi det giver dig opbevaringsplads uden at se rodet eller sjusket ud. Derudov..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Viser 1 til 12 af 236 (20 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.