Menu
Your Cart

Kælke

Brand: vidaXL Model: vid-91457
Denne foldbare trækælk tilbyder dig en spændende oplevelse denne vinter. De holdbare metalløbere i fuld længde tilbyder en jævn kælketur på selv de mest stejle nedstigninger. Slæden er ekstrem stabil og sikker takket være sikkerhedslåsen. Kælken er fremstillet af træ, så den er let, men stærk, hvil..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-91456
Denne slæde har det samme udseende og fornemmelse som en snescooter og er perfekt til de fleste kælke-entusiaster. Denne sneslæde har en stabil, rå stålkonstruktion med 3 holdbare ski. Rattet og bremserne sørger for sikkerhed, når der ræses ned ad skråningen. Det skridsikre sæde i kunstlæder sørger..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-91458
Denne foldbare trækælk med ryglæn tilbyder dig en spændende oplevelse denne vinter. De holdbare metalløbere i fuld længde tilbyder en jævn kælketur på selv de mest stejle nedstigninger. Slæden er ekstrem stabil og sikker takket være sikkerhedslåsen. Kælken er fremstillet af træ, så den er let, men ..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.