Menu
Your Cart

Dykkersæt & snorklesæt

Brand: Intex Model: vid-92034
Find smukke skaller, og udforsk det forunderlige undervandsliv med Intex Reef Rider-dykkersættet. Dette sæt består af en Reef Rider-dykkermaske, en Easy Flow-snorkel og Super Sport-svømmefødder. Masken har polycarbonatlinser, der giver sikkerhed uden at give køb på synskvaliteten. Dens allergivenli..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: Intex Model: vid-92036
Find smukke skaller, og udforsk det forunderlige undervandsliv med Intex Surf Rider-dykkersættet. Dette sæt består af en Surf Rider-dykkermaske, og en Easy Flow-snorkel. Masken har polycarbonatlinser, der giver sikkerhed uden at give køb på synskvaliteten. Dens allergivenlige, termoplastiske gummik..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: Intex Model: vid-92037
Find smukke skaller, og udforsk det forunderlige undervandsliv med Intex Silicone Aqua Sport-dykkersættet. Dette sæt består af en Silicone Aqua Sport-dykkermaske og en Hyper Flow SR.-snorkel. Masken har linser i hærdet glas samt en ekstra sidelinse, som giver en 180 grader panoramaudsigt, der giver..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.