Menu
Your Cart

Camping & vandreture

Brand: vidaXL Model: vid-91261
Gør din campingtur mere behagelig med vores telttæppe. Du kan placere det i dit telt, under campingvognens markise eller på din terrasse. Telttæppet er lavet af polyethylenmateriale med høj densitet, som har en god vandpermeabilitet og åndbarhed. Telttæppet er designet med integrerede snøreringe i d..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-141123
Denne campingbruser er ideel til at have med dig på camping, så du nemt kan tage dig et bad efter en lang rejse eller vandretur. Denne soldrevne bruser er lavet af PVC-materiale i høj kvalitet, og det er derfor både vejrbestandigt og meget stabilt i sin struktur. Med sin store kapacitet på 40 l give..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-141122
Denne campingbruser er ideel til at have med dig på camping, så du nemt kan tage dig et bad efter en lang rejse eller vandretur. Dette soldrevne brusersæt er lavet af PVC-materiale i høj kvalitet, og det er derfor både vejrbestandigt og meget stabil i sin struktur. Da poserne er udstyret med en vent..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-44315
Dette sæt, som består af 2 campingstole i aluminium, er ideelt til jagt, camping, fisketure, rejser og andre udendørs aktiviteter. Disse strandstole kan justeres i 5 stillinger. De har en fodstøtte og en polstret nakkestøtte. Disse lænestole er holdbare og stabile takket være deres robuste struktur...
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Brand: vidaXL Model: vid-50264
Dette myggenetsæt indeholder 2 stk. og er en perfekt måde at holde irriterende insekter ude og dermed give dig selv og din familie det mest behagelige sted at sove. Med dette sæt vil du få en firkantet sengehimmel, som er lavet af 100 % polyester. Dette firkantede myggenets fine trådnet (156 huller..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Viser 1 til 12 af 204 (17 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.