Menu
Your Cart

Friluftsliv

Brand: vidaXL Model: vid-90831
Dette kvalitetskuglefang er et godt værktøj til at øve sig i at skyde til måls. Den er lavet af hårdført stål, så den er robust og holdbar.Kuglefanget kan holde 14 cm papirmål og fanger kuglerne automatisk, hvilket gør den nemmere at rengøre.Dette firkantede kuglefang kan bruges stående frit på en f..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-90829
Dette kuglefang i høj kvalitet er perfekt til at træne præcision. Den er meget robust og holdbar, da den er lavet af massivt stål.Kuglefanget kan holde 14 cm papirmål og dets design hjælper med at undgå ricocherende kugler. Holderen fanger kuglerne automatisk, så det er nemmere at rydde op efter træ..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-90832
Dette skiskydnings faldmål er god træning når det kommer til at forbedre skydeevner og præcision.Vores højkvalitets skiskydnings faldmål har en måldiameter på 28 mm. Træk i ledningen for at nulstille målet. Den er lavet af hårdført stål, er robust og bygget til lang holdbarhed.Dette skiskydnings fal..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-90689
Dette selvoppustelige luftmadras vil være ideel til picnic, camping, vandreture, solbadning, jagt og andre udendørs aktiviteter.Den vandtætte mat vil beskytte dig mod fugtigt græs, sand og jord. Den indbyggede pude er oppustelig for ekstra komfort. Denne luftmadras, vejrbestandig og fugt resistente,..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-90691
Dette selvoppustelige luftmadras vil være ideel til picnic, camping, vandreture, solbadning, jagt og andre udendørs aktiviteter.Den vandtætte mat vil beskytte dig mod fugtigt græs, sand og jord. De indbyggede puder er oppustelige for ekstra komfort. Denne luftmadras, vejrbestandig og fugt resistente..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-90658
Dette skateboard er udstyret med fede LED-hjul. Brættet er lavet af stærk polypropylen og de solide trucks er lavet af robust metal. Det stærke materiale giver dig uden tvivl et bræt som har lang levetid.LED-lysene lyser automatisk op, og giver en fed og markant effekt, når hjulene er i bevægelse. M..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-90841
Denne isolerende mumie sovepose er særligt designet til børn og teenager for at holde dem varme under vandreture, på campingture eller på rejser. Soveposen er lavet af kvalitetsmaterialer, så den er holdbar, blød og behagelige. Takket være dens tykke polstring er den især velegnet til lave temperatu..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-90517
Denne store teltet er perfekt til alle dine camping anledninger !! Det har et behagelig interiør egnet til camping udendørs rejser og på ferie på en campingplads. Dette teltet er stort nok til at rumme op til 4 personer. Teltet er let at bygge op, og det tager kun et par minutter at demontere det fo..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-90512
Denne store telt er perfekt til alle dine camping lejligheder !! Det har en behagelig interiør egnet til camping udendørs, rejser og for på ferie på en campingplads. Dette telt er stort nok til at rumme op til 6 personer. Der er 2 forskellige rum, som hver tilbyder rigelig plads til at rumme 3 perso..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-90621
Det 2-i-1 gods trailer, og byder på en solid et-hjulet struktur, er perfekt til at bære en bred vifte af varer med lethed.Vores 2-i-1 gods trailer, bortset fra at tjene som en vogn, der er også let fastgøres til enhver cykel. Den passer til alle cykler og kan let slippes via release mulighen på hjul..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-273839
Dette sæt med cykelanhænger til børn og beslag giver en behagelig og sikker cykeltur for børn. Cykelanhængeren er velegnet til 1 til 2 børn med en samlet maksimal vægt på 36 kg. Den har et 5-punkts sikkerhedsselesystem, som giver optimal sikkerhed for dine børn. Denne cykelanhænger er lavet af kraft..
DKK1.159kr
Ekskl. Moms:DKK927kr
Brand: vidaXL Model: vid-273838
Dette sæt med cykelanhænger til børn og beslag giver en behagelig og sikker cykeltur for børn. Cykelanhængeren er velegnet til 1 til 2 børn med en samlet maksimal vægt på 36 kg. Den har et 5-punkts sikkerhedsselesystem, som giver optimal sikkerhed for dine børn. Denne cykelanhænger er lavet af kraft..
DKK1.109kr
Ekskl. Moms:DKK887kr
Viser 1 til 12 af 460 (39 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.