Menu
Your Cart

Vægtløftningsmaskiner

Brand: vidaXL Model: vid-90364
Denne bænk er justerbar og giver mulighed for at træne hele kroppen, det er et glimrende valg for folk, der gerne træning. Det er ideelt at købe det hjem gym for at spare tid og penge, i stedet for at gå til en reel gym. Men denne bænk er også ideel til at erhverve en kommersielt motionscenter, ford..
DKK1.169kr
Ekskl. Moms:DKK935kr
Brand: vidaXL Model: vid-90665
Med denne fuldt udstyrede fitness multimaskine til hjemmet kan du udføre en lang række øvelser! Med den kan du hurtigt komme i god form hjemme i stuen.Denne alt-i-en træningsmaskine er udstyret med et justerbart sæde som passer til alle kropsstørrelser. Du kan tone dine skuldre, biceps, og triceps m..
DKK3.449kr
Ekskl. Moms:DKK2.759kr
Brand: vidaXL Model: vid-90138
En alsidig træningsbænk til træning af forskellige muskelgrupper. Det er perfekt for både dem med en vis erfaring i muskeltræning samt mere krydret. Vægt bænk er multifunktionelt og du kan træne for eksempel bænkpres, ben, mave, bryst, og meget mere. En af de vigtigste faktorer for en god træning om..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-90360
Denne bænk har en justerbar sæde og ryglæn for optimal komfort under din træning. Justering hver justering og højde kan ske på få sekunder, denne højkvalitets træningsbænk er et godt valg for folk, der udøver. Nu kan du spare tid og penge, når du træner i dit eget hjem i stedet for på en gym. Vægt b..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Brand: vidaXL Model: vid-90369
Denne håndvægtstativ er designet til at holde de frie vægte, håndvægte og vægtstænger. Det holder de fleste af håndvægte og vægtstænger. Den robuste ramme og de to hylder til at hjælpe dig med at organisere dine frie vægte, uden at det ser rodet ud. Håndvægtstativ af robust og stærk stål til mange å..
DKK749kr
Ekskl. Moms:DKK599kr
Brand: vidaXL Model: vid-90883
Med dette Dips stativ af høj kvalitet, kan du få din krop i god form inden sommer. Dette metal Dips stativ kan klare op til 100 kg. Det er meget let, hvilket gør det nemt at flytte rundt og takket være dets kompakte størrelse. fylder det meget lidt. Den flotte Sorte belægning, gør at det er et godt ..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-90666
Med denne fuldt udstyrede fitness multimaskine til hjemmet kan du udføre en lang række øvelser! Med den kan du hurtigt komme i god form hjemme i stuen. Denne alt-i-en træningsmaskine er udstyret med et justerbart sæde som passer til alle kropsstørrelser. Du kan tone dine skuldre, biceps, og triceps ..
DKK3.679kr
Ekskl. Moms:DKK2.943kr
Brand: vidaXL Model: vid-90667
Dette multifunktionelle power tower med mavetræner og boksebold er ikke kun lavet til højintensitetstræning såsom boksning, men kan også bruges til styrkeøvelser med egen vægt såsom armhævninger, omvendte armhævninger (smalle og brede håndtag), armsænkninger, knæløft og mavebøjninger, der vil tone b..
DKK1.709kr
Ekskl. Moms:DKK1.367kr
Brand: vidaXL Model: vid-270166
Dette sæt indeholder en træningsbænk, en vægtstang og et par håndvægte. Et smart træningssæt som dette vil helt sikkert hjælpe dig med at styrke mange forskellige muskler. Du kan træne forskellige muskelgrupper med denne foldbare og alsidige træningsbænk. Du kan udføre bænkpres, benøvelser, sit-ups..
DKK1.799kr
Ekskl. Moms:DKK1.439kr
Brand: vidaXL Model: vid-275352
Denne multifunktionelle maveøvelsesbænk i høj kvalitet, der er forsynet med et justerbart sæde og et ryglæn, er et fremragende valg til folk, der kan lide at træne derhjemme. Bænken leveres med et vægtstang- og håndvægtsæt. Ryglænet støtter din ryg og skuldre, mens legcurlen træner dine lår og ben...
DKK1.009kr
Ekskl. Moms:DKK807kr
Brand: vidaXL Model: vid-275348
Denne multifunktionelle maveøvelsesbænk i høj kvalitet, der er forsynet med et justerbart sæde og et ryglæn, er et fremragende valg til folk, der kan lide at træne derhjemme. Bænken leveres med et vægtstang- og håndvægtsæt. Ryglænet støtter din ryg og skuldre, mens legcurlen træner dine lår og ben...
DKK1.249kr
Ekskl. Moms:DKK999kr
Brand: vidaXL Model: vid-91366
Dette multifunktionelle hjemmemotionsudstyr gør det muligt for dig at udføre en bred række af øvelser, inklusive brystpres, butterflypres, benstræk, preacher curls, lave rows, nakke- og brysttræk, mavebøjninger osv. Det vil være en ideel træningsstation til enhver fintnessentusiast. Dette trisseuds..
DKK3.469kr
Ekskl. Moms:DKK2.775kr
Viser 1 til 12 af 50 (5 sider)