Menu
Your Cart

Vægtcentre

Brand: vidaXL Model: vid-91367
Dette multifunktionelle styrketårn kombinerer en dip-station, en pull-up bar og en sit-up bænk i en enhed og giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af øvelser, såsom chin-ups og pull-ups, dips, ben- & knæstræk og mavebøjninger. Dip-stationen, pull-up bar og maveøvelsesbænken er alle indstill..
DKK2.569kr
Ekskl. Moms:DKK2.055kr
Brand: vidaXL Model: vid-91368
Denne vægmonterede dipstation er et professionelt stykke fitnessudstyr, der bruges til at styrke triceps ved at lave dips samt mavemuskler ved at lave ben- og knæløft. Dipstationen har fire håndtag, der er lavet i blødt materiale for at give et forbredret greb, og kraftigt polstrede albue- og rygpud..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-91365
Denne alsidige kabelcrossoverfitnessmaskine er perfekt til træning af ben-, arme-, bryst- og rygmuskler og vil være et rigtig godt supplement i dit eget kondirum. Denne kabelcrossovermaskine er designet med 2 kabeltårne, hvert med øvre og nedre trækkabler såvel som 2 kabelhåndtag. Begge kabeltårne ..
DKK5.899kr
Ekskl. Moms:DKK4.719kr
Brand: vidaXL Model: vid-91364
Dette multifunktionelle, slidstærke styrketårn, hjælper dig med at træne sikkert og effektivt, mens du udfører squats, dips og pull-up-øvelser. Dette fitness-styrketårn måler 140 cm i bredden, 145 cm i dybden og 214 cm i højden, hvilket giver mulighed for en lang række forskellige øvelser. Dens ekst..
DKK3.309kr
Ekskl. Moms:DKK2.647kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.