Menu
Your Cart

Cardio

Brand: vidaXL Model: vid-90640
Vores funktionelle romaskine giver en stor mulighed for en træning af hele kroppen. Denne kompakte letvægtsromaskine er ideel til folk, der ønsker at træne derhjemme. Den optager kun en lille smule plads, og så kan du hurtigt starte din træningsrutine. Denne enhed giver en effektiv træning, der øger..
DKK1.059kr
Ekskl. Moms:DKK847kr
Brand: vidaXL Model: vid-91446
Denne robuste og magnetiske, programmerbare, liggende træningscykel med Bluetooth-funktion vil være et godt valg til træning derhjemme. Den er udstyret med et svinghjul med computerstyret, digital modstand og en LCD-computerskærm, så denne motionscykel vil helt sikkert give dig en effektiv træning. ..
DKK2.789kr
Ekskl. Moms:DKK2.231kr
Brand: vidaXL Model: vid-91911
Denne romaskine er et fantastisk valg til træning derhjemme. Den er forsynet med et magnetisk modstandssystem, en LCD-computerskærm og et ergonomisk designet sæde, så den vil give dig en effektiv træning. Du kan følge din præstation på LCD-displayet, som viser informationer om den forløbne tid, påg..
DKK2.509kr
Ekskl. Moms:DKK2.007kr
Brand: vidaXL Model: vid-90497
Dette elektriske løbebånd med 99 programmer vil uden tvivl skabe variation i din træning og udfordre dig. Med et hastighedsområde fra 1-22 km i timen er løbebåndet perfekt til både gang og jogging. Det fantastiske løbebånd med mange funktioner giver dig en automatisk stigning med 15 sektioner. Du ka..
DKK7.589kr
Ekskl. Moms:DKK6.071kr
Viser 1 til 12 af 47 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.