Menu
Your Cart

Cardio

Brand: vidaXL Model: vid-90639
Denne kompakte og robuste motionscykel er fantastisk til hjemmetræning. LCD-skærmen giver dig alle relevante oplysninger, herunder tid, hastighed, distance og antal kalorier forbrændt. Sædet er fuldstændigt justerbart, så det kan tilpasses enhver højde, hvilket sikrer en behagelig træning. Træningsc..
DKK599kr
Ekskl. Moms:DKK479kr
Brand: vidaXL Model: vid-91190
Denne computer og robuste spinningcykel er fremragende til motion inden for hjemmets rammer. Den har et justerbart sæde, modstandskontrol i flere niveauer og en række computerfunktioner, der er med til at skabe en effektiv træning. LDC-skærmen viser alle de relevante informationer, inklusive tid, ha..
DKK1.019kr
Ekskl. Moms:DKK815kr
Brand: vidaXL Model: vid-90476
Denne kompakte og robuste crosstrainer er fantastisk til hjemmetræning.Med modstand i flere niveauer  og computerfunktioner giver den dig en effektiv træning. Du kan se din præstation på det store LCD-display, som automatisk viser oplysninger om tid, hastighed, afstand, brændte kalorier og puls.Cros..
DKK1.239kr
Ekskl. Moms:DKK991kr
Brand: vidaXL Model: vid-144918
Selv når det regner, blæser eller sner, har du mulighed for at træne effektivt og behageligt hjemmefra på din egen cykel. Denne rulletræner til cykler er velegnet til cykler med en hjulstørrelse fra 66 cm (26") til omkring 71 cm (28") og 700C, hvilket gør den kompatibel med de fleste populære cykle..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Viser 1 til 12 af 47 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.