Menu
Your Cart

Fodbold

Brand: vidaXL Model: vid-90572
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammen i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed. Nettet er lavet af 100 % polyester, hvilket gør det vejrbestandigt og..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-90684
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettet er lavet af 100 % p..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-90573
Dette fodboldmål er med Sigtemål designet til både voksne og børn, og kan bruges både til leg og konkurrencer.Kvalitetsrammen i stål giver en super stabilitet og sikrer målet en lang levetid og fremragende holdbarhed. Og nettet er lavet af 100% polyester, hvilket gør det vejrafvisende og vandtæt. Fo..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-276047
Disse fodboldmål med solide stolper og kompakte net er designet til brug af både voksne og børn til leg eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålene en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettene er lavet af 100 % po..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-90685
Denne fodbold-rebounder er den ultimative træningsledsager, som hjælper med at raffinere afleveringer, skud, målmandsspil eller hovedstød.   På trods af rebounderens lette vægt er den meget stabil og robust, da den er fremstillet i pulverlakeret stål i høj kvalitet. Når den ikke er i brug, er den s..
DKK489kr
Ekskl. Moms:DKK391kr
Brand: vidaXL Model: vid-91953
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrencer. Metalstellet i høj kvalitet giver glimrende stabilitet og fremragende holdbarhed, hvilket sikrer fodboldmålets lange levetid. Nettet er lavet af 100 % PE, hvilket gør det ve..
DKK1.229kr
Ekskl. Moms:DKK983kr
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.