Menu
Your Cart

Fodbold

Brand: vidaXL Model: vid-90573
Dette fodboldmål er med Sigtemål designet til både voksne og børn, og kan bruges både til leg og konkurrencer.Kvalitetsrammen i stål giver en super stabilitet og sikrer målet en lang levetid og fremragende holdbarhed. Og nettet er lavet af 100% polyester, hvilket gør det vejrafvisende og vandtæt. Fo..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-90571
Denne mini fodboldmål sæt af 2 stk er perfekt for børn at have det sjovt og er et godt valg for junior fodboldhold. Målstolperne er lavet af kvalitet plast og nettet er lavet af 100% polyester, som gør det vejrbestandigt og vandtæt. Sættet er komplet med rør og net. Det er meget let at montere. Når ..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-276047
Disse fodboldmål med solide stolper og kompakte net er designet til brug af både voksne og børn til leg eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålene en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettene er lavet af 100 % po..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-91953
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrencer. Metalstellet i høj kvalitet giver glimrende stabilitet og fremragende holdbarhed, hvilket sikrer fodboldmålets lange levetid. Nettet er lavet af 100 % PE, hvilket gør det ve..
DKK799kr
Ekskl. Moms:DKK639kr
Brand: vidaXL Model: vid-91954
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrencer. Metalstellet i høj kvalitet giver glimrende stabilitet og fremragende holdbarhed, hvilket sikrer fodboldmålets lange levetid. Nettet er lavet af 100 % PE, hvilket gør det ve..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-90684
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettet er lavet af 100 % p..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-90572
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammen i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed. Nettet er lavet af 100 % polyester, hvilket gør det vejrbestandigt og..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-90685
Denne fodbold-rebounder er den ultimative træningsledsager, som hjælper med at raffinere afleveringer, skud, målmandsspil eller hovedstød.   På trods af rebounderens lette vægt er den meget stabil og robust, da den er fremstillet i pulverlakeret stål i høj kvalitet. Når den ikke er i brug, er den s..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.