Menu
Your Cart

Atletik

Brand: vidaXL Model: vid-90367
Dette boksestativ kan hjælpe med at forbedre bokseslag, hastighed og koordinering, så brugeren kan træne og udvikle bokse- og sparketeknikker. Boksesættet leveres med stålstativ, boksesæk, speedball og plade. Det er velegnet til brug både i hjemmet og i et træningscenter.  Dette stativ er lavet af ..
DKK1.469kr
Ekskl. Moms:DKK1.175kr
Brand: vidaXL Model: vid-90573
Dette fodboldmål er med Sigtemål designet til både voksne og børn, og kan bruges både til leg og konkurrencer.Kvalitetsrammen i stål giver en super stabilitet og sikrer målet en lang levetid og fremragende holdbarhed. Og nettet er lavet af 100% polyester, hvilket gør det vejrafvisende og vandtæt. Fo..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-90571
Denne mini fodboldmål sæt af 2 stk er perfekt for børn at have det sjovt og er et godt valg for junior fodboldhold. Målstolperne er lavet af kvalitet plast og nettet er lavet af 100% polyester, som gør det vejrbestandigt og vandtæt. Sættet er komplet med rør og net. Det er meget let at montere. Når ..
DKK219kr
Ekskl. Moms:DKK175kr
Brand: vidaXL Model: vid-90498
Dette basketballkurvsæt er perfekt til både indendørs spil og udendørs aktivitet.Med denne fleksible basketballkurv kan du spille hvor som helst - i soveværelset, på kontoret, på terrassen osv. Du kan også stille en vasketøjskurv under ringen, så børnene kan kaste vasketøj i kurven.Basketballringen ..
DKK229kr
Ekskl. Moms:DKK183kr
Brand: vidaXL Model: vid-91183
Du kan udfordre dine venner til en spændende basketballkamp i baggården med dette basketballkurvsæt! Bagpladen er lavet af vejrbestandig, kraftig polyethylen og er ekstremt holdbar. Takket være designet, der gør, at basketballkurven kan justeres i højde, vil den vokse sammen med dine børn. Pakken in..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-90368
Denne speedball med platform er et godt træningsredskab til MMA, boksning, kampsport og meget mere. Platformen i træ kan holdes på plads på væggen ved hjælp af metalbeslag. Sættet leveres med 2 vægbeslag, som giver dig mulighed for at anbringe platformen i en hvilken som helst ønsket højde på væggen..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-276047
Disse fodboldmål med solide stolper og kompakte net er designet til brug af både voksne og børn til leg eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålene en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettene er lavet af 100 % po..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-91953
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrencer. Metalstellet i høj kvalitet giver glimrende stabilitet og fremragende holdbarhed, hvilket sikrer fodboldmålets lange levetid. Nettet er lavet af 100 % PE, hvilket gør det ve..
DKK799kr
Ekskl. Moms:DKK639kr
Brand: vidaXL Model: vid-91954
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrencer. Metalstellet i høj kvalitet giver glimrende stabilitet og fremragende holdbarhed, hvilket sikrer fodboldmålets lange levetid. Nettet er lavet af 100 % PE, hvilket gør det ve..
DKK809kr
Ekskl. Moms:DKK647kr
Brand: vidaXL Model: vid-90684
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammerne i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed takket være de vejrbestandige materialer. Nettet er lavet af 100 % p..
DKK239kr
Ekskl. Moms:DKK191kr
Brand: vidaXL Model: vid-90572
Dette fodboldmål med solide stolper og et kompakt net er designet til brug af både voksne og børn til sjov eller konkurrence. Kvalitetsrammen i stål giver super stabilitet og sikrer fodboldmålet en lang levetid og god holdbarhed. Nettet er lavet af 100 % polyester, hvilket gør det vejrbestandigt og..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Brand: vidaXL Model: vid-90685
Denne fodbold-rebounder er den ultimative træningsledsager, som hjælper med at raffinere afleveringer, skud, målmandsspil eller hovedstød.   På trods af rebounderens lette vægt er den meget stabil og robust, da den er fremstillet i pulverlakeret stål i høj kvalitet. Når den ikke er i brug, er den s..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Viser 1 til 12 af 52 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.