Menu
Your Cart

Lænestole, liggestole & hvilestole

Brand: vidaXL Model: vid-241535
Denne TV-lænestol med fodskammel i kunstlæder kombinerer stil med funktionalitet. Sættet har et stærkt træ- og metalstel, og er fyldt med skum af høj densitet og betrukket med kunstlæder af høj kvalitet for maksimal komfort. Det tykke sæde og det bløde ryglæn gør stolen yderst behagelig at sidde i. ..
DKK879kr
Ekskl. Moms:DKK703kr
Brand: vidaXL Model: vid-248618
Denne lænestol er fremstillet i imiteret ruskind, hvilket gør den både stilfuld og luksuriøs, samt giver den et tidløst og moderne touch. Dette vil gøre den til et absolut midtpunkt i dit soveværelse eller i din dagligstue. Denne stol vil være et fremragende og smukt supplement til dit hjem og vil ..
DKK1.079kr
Ekskl. Moms:DKK863kr
Brand: vidaXL Model: vid-242225
Denne retro-lænestol vil være en fremragende og dekorativ tilføjelse til din hjem. Den har et slidstærkt træstel og er betrukket med blødt, behageligt stof, samt polstret med tykt skum for øget komfort. Lænestolen er meget stabil og holdbar takket være træstellet i høj kvalitet. Det underspillede re..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Brand: vidaXL Model: vid-241673
Denne polstrede lænestol med en matchende fodskammel kombinerer stil med komfort og funktionalitet. Stolen, som består af et robust træstel og er polstret med skum af høj kvalitet, kan prale af både fremragende holdbarhed og komfort. Det tykke sæde og det bløde ryglæn er yderst komfortabelt. Du kan ..
DKK1.139kr
Ekskl. Moms:DKK911kr
Brand: vidaXL Model: vid-243896
Denne meget behagelige lænestol har et underdrevet design og vil være perfekt at sidde i for at snakke, læse, se TV eller bare slappe af. Lænestolen er polstret i blødt stof og polstret med skum for ekstra komfort. Lænestolen har en solid træramme hvilket gør den stabil og holdbar. Montering er nem...
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-243697
Vores vintage butterflystol er ergonomisk designet, så du kan nyde fuld afslapning efter en travl dag. Det ikoniske butterflydesign er meget populært, og passer til enhver indretning. Denne klassiske butterflystol i chindi-stof har et kurvet ryglæn og sæde, som sikrer dig tilstrækkeligt med støtte o..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-240654
Denne spisebordsstol/lænestol har et elegant og tidsløst design, som med sikkerhed vil fange blikket, uanset hvad du bruger den til. Det vil utvivlsomt være en stor fornøjelse at sidde i denne behagelige lænestol med en bog på en solrig søndag. Denne ergonomisk designede lænestol har et glat og blød..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-244651
Denne særdeles komfortable lænestol har et underspillet design og vil være ideel til at læse i, se tv eller bare slappe af. Denne lænestol er betrukket med blødt polyesterstof og polstret med skum for øget komfort. Lænestolen er med sin massive træramme stabil og holdbar. Den er meget nem at samle...
DKK679kr
Ekskl. Moms:DKK543kr
Brand: vidaXL Model: vid-240872
Vores lænestol i høj kvalitet og med behagelig polstring er æstetisk og ergonomisk designet til at passe flot ind i ethvert rum i dit hjem. Denne løft og vip-lænestol giver dig perfekt komfort og støtte og kan styres med den håndholdte fjernbetjening. hvilket gør stolen ideel til ældre mennesker. M..
DKK2.769kr
Ekskl. Moms:DKK2.215kr
Brand: vidaXL Model: vid-243728
Vores vintage butterflystol i ægte læder er ergonomisk designet, så du kan nyde fuld afslapning efter en travl dag. Det ikoniske butterflydesign er meget populært, og passer til enhver indretning. Denne klassiske butterflystol i ægte læder har en kurvet rygstøtte og sæde, som sikrer dig tilstrækkeli..
DKK1.449kr
Ekskl. Moms:DKK1.159kr
Brand: vidaXL Model: vid-241034
Denne kvalitetslænestol, som inkluderer en fodskammel, er en perfekt kombination af stil og funktion. Sættet har et stærkt træstel og er polstret med højdensitetsskum, som maksimerer hyggen. Det tykke sæde og det bløde ryglæn vil med sikkerhed give dig den ultimative sidde- og liggekomfort. Der er o..
DKK989kr
Ekskl. Moms:DKK791kr
Brand: vidaXL Model: vid-278750
Vores vintage butterflystol er ergonomisk designet, så du kan nyde fuld afslapning efter en travl dag. Det ikoniske butterflydesign er meget populært, og passer til enhver indretning. Denne klassiske butterflystol i chindi-stof har et kurvet ryglæn og