Menu
Your Cart

Vinreoler

Brand: vidaXL Model: vid-50206
Dette er en perfekt vinreol til vinelskere. Den har et tidløst og klassisk design med smukke dekorationer. En fantastisk gaveidé til venner og bekendte. Vinreolen er lavet af metal, og den kan indeholde 21 vinflasker.Farve: SortHøjde: 88 cm.Bredde: 34 cm.Dybde: 20 cm.Materiale: Metal..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-241598
Denne stående vinreol er en rigtig blikfanger. Den holdbare vinreol er fremstillet af smedejern og er pulverlakeret og rustbestandig. Vinreolen kan rumme op til 108 flasker vin. Den har et klassisk og elegant look. Vinreolen vil også være en fremragende gave til dine vinelskende venner og bekendte...
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Brand: vidaXL Model: vid-240940
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme 9 flasker. Den har en plade med kant, så den kan også fungere som bord. En række kroge under bordpladen gør..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-44036
Denne vinreol i træ er blevet smukt fremstillet og præsenterer en elegant måde, hvorpå du kan opbevare og fremvise dine vinsamlinger. Den vil også være et blikfang i dit hjem. Vinreolen har fire niveauer og kan holde op til 13 flasker. Flaskerne opbevares vandret, så propperne forbliver fugtige og ..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-240943
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme op til 35 flasker vin bag den sidehængte dør. Dens klassiske og elegante stil udstråler romantik. Den vil o..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-241068
Denne vinreol i træ er perfekt til vinelskere, der vil fremvise  deres vinsamling. Takket være massivt træ er den miljøvenlige vinreol meget stærk og robust og vil holde til mange års brug. Det naturlige træ giver dig mulighed for at male eller lakere den, så den matcher din indretning. Den kan rumm..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-247043
Denne vinreol i antik stil vil være et tidløst stykke tilbehør til dit hjem, og den er perfekt til vinsamlere. Dette vinskab er lavet af massivt eg og MDF med egefiner, og det er robust og holdbart. Det har flotte gesimser, som føjer til den elegante stil. Skabet har rigelig opbevaringsplads til at ..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-244507
Denne vinreol i antik stil vil være et tidløst stykke tilbehør til dit hjem, og den er perfekt til vinsamlere. Vinreolen er lavet af massivt genanvendt træ, som indeholder karakteristika af forskellige typer af træ som mahogni, teak, hårdttræ, mangotræ, akacie osv. Du vil kunne finde huller fra søm,..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-240939
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme op til 45 flasker vin bag den sidehængte dør. Dens klassiske og elegante stil udstråler romantik. Det vil o..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-240941
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne firkantede vinreol kan rumme op til 8 flasker vin. Dens klassiske og elegante stil udstråler romantik. Den vil være en god ga..
DKK269kr
Ekskl. Moms:DKK215kr
Brand: vidaXL Model: vid-240942
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne firkantede vinreol kan rumme op til 28 flasker vin. Den giver dig også ekstra opbevaringsplads nederst, hvor du kan stille fl..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-246441
Vores vinreol er en smart løsning til opbevaring af din vin og flasker. Vinreolen har 8 hylder, der tilsammen kan rumme op til 48 flasker vin. Vores vinreol er lavet af massivt cedertræ, som er robust og stabilt og vil holde til mange års brug. Det naturlige træ giver dig mulighed for at male eller ..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Viser 1 til 12 af 59 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.