Menu
Your Cart

Vinreoler

Brand: vidaXL Model: vid-247870
Dette asiatisk-inspirerede vinkabinet er perfekt til enhver vinentusiast. Det vil være en ideel løsning til at holde din vin velopbevaret og velorganiseret. Dette rickshaw-vinskab er lavet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger ..
DKK6.869kr
Ekskl. Moms:DKK5.495kr
Brand: vidaXL Model: vid-242332
Denne vinreol hjælper dig med at opbevare og organisere dine favoritvine. Stativet fungerer som en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig. Vinstativet kan rumme op til 11 flasker vin. Den unikke flamme-form giver dit hjem et præg af moderne stil. Du kan også give det som en fremragend..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-44036
Denne vinreol i træ er blevet smukt fremstillet og præsenterer en elegant måde, hvorpå du kan opbevare og fremvise dine vinsamlinger. Den vil også være et blikfang i dit hjem. Vinreolen har fire niveauer og kan holde op til 13 flasker. Flaskerne opbevares vandret, så propperne forbliver fugtige og ..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-244491
Dette sæt, som består af 4 vinreoler, er perfekt til vinentusiaster, og vil tilføje et strejf af rustik charme til ethvert interiør. Hver reol kan rumme 4 flasker. Dette sæt af vinreoler er lavet af massivt, genanvendt træ, som har karakteristika fra forskellige typer af træ som mahogni, teak, mango..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-247879
Giv dit interiør et luksuriøst og finurligt vintagepræg med vores bådinspirerede vinreol! Denne vinreol i vintagestil vil blive midtpunktet i din boligindretning med sit avantgarde design. Vinreolen er lavet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, n..
DKK2.279kr
Ekskl. Moms:DKK1.823kr
Brand: vidaXL Model: vid-247877
Giv dit interiør et luksuriøst og finurligt præg med vores bådinspirerede vinreol! Denne vinreol vil med sikkerhed blive midtpunktet i din boligindretning med sit avantgarde design. Vinreolen er lavet af massivt mangotræ, der har fået en smuk finish i form af polering og lakering, hvilket giver reol..
DKK2.299kr
Ekskl. Moms:DKK1.839kr
Brand: vidaXL Model: vid-247987
Denne unikke vinreol med et rustikt look vil være en tidløs tilføjelse til din bolig. Det kan bruges til opbevaring og fremvisning af din vinsamling, og den vil blive et blikfang i dit hjem. Denne reol er lavet af massivt mangotræ, et kompakt og robust hårdttræ, der har smukke striber og konturer p..
DKK959kr
Ekskl. Moms:DKK767kr
Brand: vidaXL Model: vid-246441
Vores vinreol er en smart løsning til opbevaring af din vin og flasker. Vinreolen har 8 hylder, der tilsammen kan rumme op til 48 flasker vin. Vores vinreol er lavet af massivt cedertræ, som er robust og stabilt og vil holde til mange års brug. Det naturlige træ giver dig mulighed for at male eller ..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-243502
Denne vinreol hjælper dig med at opbevare og organisere dine favoritvine. Stativet fungerer som en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig. Vinreolen kan indeholde op til 9 flasker vin. Den unikke form giver rummet et præg af moderne stil. Du kan også give den som en unik gave til dine..
DKK649kr
Ekskl. Moms:DKK519kr
Brand: vidaXL Model: vid-244201
Denne vinreol i træ er blevet smukt fremstillet formet som en flaske og præsenterer en elegant måde, hvorpå du kan opbevare og fremvise din vinsamling, og den vil være et blikfang i dit hjem. Den luksuriøse vinreol har et smukt print, som forestiller en herregård og vinstokke, og den vil tilføje et ..
DKK979kr
Ekskl. Moms:DKK783kr
Brand: vidaXL Model: vid-243503
Denne vinreol hjælper dig med at opbevare og organisere dine favoritvine. Stativet fungerer som en dekorativ såvel som praktisk tilføjelse til din bolig. Vinreolen kan indeholde op til 27 flasker vin. Den unikke form giver rummet et præg af moderne stil. Du kan også give den som en unik gave til din..
DKK1.089kr
Ekskl. Moms:DKK871kr
Brand: vidaXL Model: vid-246130
Denne vinreol i træ udstråler en rustik charme og vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør. Vinskabet er lavet i massivt akacietræ, der har fået en smuk finish i form af polering og lakering for at give det et raffineret look. Dette skab er 100 % håndlavet, og de smukke træårer gør hver d..
DKK1.299kr
Ekskl. Moms:DKK1.039kr
Viser 1 til 12 af 51 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.