Menu
Your Cart

Vinreoler

Brand: vidaXL Model: vid-241068
Denne vinreol i træ er perfekt til vinelskere, der vil fremvise  deres vinsamling. Takket være massivt træ er den miljøvenlige vinreol meget stærk og robust og vil holde til mange års brug. Det naturlige træ giver dig mulighed for at male eller lakere den, så den matcher din indretning. Den kan rumm..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-50206
Dette er en perfekt vinreol til vinelskere. Den har et tidløst og klassisk design med smukke dekorationer. En fantastisk gaveidé til venner og bekendte. Vinreolen er lavet af metal, og den kan indeholde 21 vinflasker.Farve: SortHøjde: 88 cm.Bredde: 34 cm.Dybde: 20 cm.Materiale: Metal..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-44036
Denne vinreol i træ er blevet smukt fremstillet og præsenterer en elegant måde, hvorpå du kan opbevare og fremvise dine vinsamlinger. Den vil også være et blikfang i dit hjem. Vinreolen har fire niveauer og kan holde op til 13 flasker. Flaskerne opbevares vandret, så propperne forbliver fugtige og ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-240940
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme 9 flasker. Den har en plade med kant, så den kan også fungere som bord. En række kroge under bordpladen gør..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-247043
Denne vinreol i antik stil vil være et tidløst stykke tilbehør til dit hjem, og den er perfekt til vinsamlere. Dette vinskab er lavet af massivt eg og MDF med egefiner, og det er robust og holdbart. Det har flotte gesimser, som føjer til den elegante stil. Skabet har rigelig opbevaringsplads til at ..
DKK1.009kr
Ekskl. Moms:DKK807kr
Brand: vidaXL Model: vid-241598
Denne stående vinreol er en rigtig blikfanger. Den holdbare vinreol er fremstillet af smedejern og er pulverlakeret og rustbestandig. Vinreolen kan rumme op til 108 flasker vin. Den har et klassisk og elegant look. Vinreolen vil også være en fremragende gave til dine vinelskende venner og bekendte...
DKK779kr
Ekskl. Moms:DKK623kr
Brand: vidaXL Model: vid-246441
Vores vinreol er en smart løsning til opbevaring af din vin og flasker. Vinreolen har 8 hylder, der tilsammen kan rumme op til 48 flasker vin. Vores vinreol er lavet af massivt cedertræ, som er robust og stabilt og vil holde til mange års brug. Det naturlige træ giver dig mulighed for at male eller ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-240943
Denne gulvvinreol er et sandt blikfang, hvor end den placeres. Vinreolen er fremstillet af smedejern, den er pulverlakeret og rustbestandig og vil holde i generationer! Denne vinreol kan rumme op til 35 flasker vin bag den sidehængte dør. Dens klassiske og elegante stil udstråler romantik. Den vil o..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-244507
Denne vinreol i antik stil vil være et tidløst stykke tilbehør til dit hjem, og den er perfekt til vinsamlere. Vinreolen er lavet af massivt genanvendt træ, som indeholder karakteristika af forskellige typer af træ som mahogni, teak, hårdttræ, mangotræ, akacie osv. Du vil kunne finde huller fra søm,..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-240506
Dette er en perfekt vinreol til vinelskere. Denne elegante vinholder, ideel til at opbevare op til flere flasker, vil være et blikfang i dit køkken, spisestue, stue mm.  Med plads til 9 flasker, en opbevaringskiste og en skuffe til tilbehør indeholder vinreolen alt, hvad der er nødvendigt for at skæ..
DKK739kr
Ekskl. Moms:DKK591kr
Brand: vidaXL Model: vid-242438
Denne vinreol af høj kvalitet i hvid vil passe flot til dit hjem, og du kan placere den i dagligstuen, i spisestuen eller i entréen. Dette åbne vinskab giver dig rigeligt med plads til at opbevare dine vinflasker. De fire hylder kan rumme 24 flasker vin. Den øverste bakke kan bruges til opbevaring ..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-246233
Denne unikke vinreol vil føje et strejf af naturlig charme til din bolig. Den kan bruges til opbevaring og fremvisning af din vinsamling, og den vil blive et blikfang i dit hjem. Denne reol er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket gør den holdbar og smuk. Sheesham er et tropisk hårdttræ, der er ber..
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Viser 1 til 12 af 59 (5 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.