Menu
Your Cart

Vin- & spiritusskabe

Brand: vidaXL Model: vid-243948
Vores hjemmebar i massivt sheeshamtræ har en vinreol, en skuffe, praktiske sidehylder og et stort, øvre rum, som også fungerer som serveringsområde, når det åbnes. Den udgør en ideel løsning til at holde dine vinflasker, spiritus, glas og andre ting pænt organiseret. Dette stilfulde barskab vil også..
DKK2.139kr
Ekskl. Moms:DKK1.711kr
Brand: vidaXL Model: vid-240698
Globussen åbner op og afslører en stor, roterende bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem i det skjulte rum, og der er nem adgang til drikkevarerne. Ydersiden af globussen er udsmykket med gamle søkort fra det 16..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-60774
Dette elegante globusbarskab er ideelt til at opbevare flere flasker og glas. Den er lavet af massivt træ og kan bruges i hjemmet, på kontoret eller hvorsom helst du ønsker at modtage gæster på en stilfuld måde.  Globusbarskabet har hjul, så det er let at flytte rundt. Det er dekoreret med et gamme..
DKK779kr
Ekskl. Moms:DKK623kr
Brand: vidaXL Model: vid-240699
Globussen kan åbnes, og den afslører en stor bar med masser af plads til vin, spiritus, drikkevarer og glas. På denne måde kan du vise dine velordnede flasker og glas frem, og der er nem adgang til drikkevarerne. Serveringsbordet har en ekstra bordplade nederst, hvor du også kan stille flasker og gl..
DKK939kr
Ekskl. Moms:DKK751kr
Brand: vidaXL Model: vid-241958
Imponér dine gæster med din sikre stil, når du serverer vin og drinks fra dette dekorative globusbarskab! Globusbarskabet vil være ideelt til opbevaring og organisering af flasker og glas. Globussen er pyntet med et gammeldags kortmønster, mens den stabile fod, der er fremstillet af holdbart MDF i ..
DKK1.129kr
Ekskl. Moms:DKK903kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.