Menu
Your Cart

Toiletborde

Brand: vidaXL Model: vid-241136
Dette skab med fire skuffer i et antikt look, fremstillet af genanvendt træ, giver dig ekstra opbevaringsplads og hjælper dig med at holde dine ting velordnede. Du kan også stille en bordlampe eller dekorationer på den robuste bordplade.Dette opbevaringsskab er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder ..
DKK1.809kr
Ekskl. Moms:DKK1.447kr
Brand: vidaXL Model: vid-240945
Dette skab med 16 skuffer i antik stil, lavet af genanvendt træ , giver dig rigelig med opbevaringsplads og vil helt sikkert hjælpe dig med at holde orden på dine ting. Du kan også stille vaser eller dekorationer på skabets glatte top. Med de ringformede greb i jern er skufferne meget nemme at trækk..
DKK6.239kr
Ekskl. Moms:DKK4.991kr
Brand: vidaXL Model: vid-240954
Dette antikke skab lavet af genbrugsmaterialer har fire rum, hvilket giver dig nok plads til at opbevare dine personlige ejendele, boligtekstiler eller fade og til at holde dine ting velordnet. Du kan også stille  antikke vaser eller dekorationer på den robuste overflade. De fire solide døre med bol..
DKK5.559kr
Ekskl. Moms:DKK4.447kr
Brand: vidaXL Model: vid-243941
Denne stilfulde kommode vil være en unik tilføjelse til dit lokale. Den kan også bruges som skænk eller sideskab. Den solide trækonstruktion gør den stabil og robust. Den har 20 skuffer, så du har rigeligt plads til opbevaring af dine ting indenfor rækkevidde. Kommoden er lavet af massivt sheeshamtr..
DKK6.259kr
Ekskl. Moms:DKK5.007kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.