Menu
Your Cart

Sengeborde

Brand: vidaXL Model: vid-241483
Dette charmerende toiletbord- og taburetsæt er lavet af træ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvide finish vil give dit soveværelse eller påklædningsrum et strejf af elegance og skønhed. Det udsøgte håndværk er et andet træk ved dette bord- og taburetsæt. Spejlet har en fritstående ra..
DKK1.209kr
Ekskl. Moms:DKK967kr
Brand: vidaXL Model: vid-60627
Det er et skønt møbel, der føjer et strejf af vintagestil til dit soveværelse.  Et stilfuldt, ovalt vippespejl er placeret i midten. Bunden har to små og en stor udtrækskuffe, hvor du kan gemme dine værdigenstande. Skufferne kan nemt tages ud under rengøring. Dette toiletbord er lavet af højkvalite..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-60628
Dette smukke toiletbord har mange overdådige detaljer. Det fine håndværk giver det et klassisk og elegant look. Et stilfuldt, firkantet spejl er placeret i midten. Spejlet kan justeres i forskellige vinkler efter behov. Foden har to små skuffer, der kan rumme dine værdigenstande. Denne toiletbord er..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-241003
Dette charmerende sminkebord- og taburetsæt er lavet af fyrretræ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvid finish vil bringe elegance og skønhed til dit soveværelse eller påklædningsrum. Det udsøgte håndværk er et andet fremragende træk ved dette bord- og taburetsæt. Vi har et 3-i-1 bords..
DKK869kr
Ekskl. Moms:DKK695kr
Brand: vidaXL Model: vid-244861
Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle d..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-60558
Dette smukke sminkebord med spejl, der leveres med en taburet, er håndlavet og i høj kvalitet.  Bordet og taburetten er karakteriseret ved klare, lige linjer kombineret med et romantisk mønster. Der er 3 skuffer til opbevaring af din makeup og stylingtilbehør. Det runde spejl, der kan drejes, har en..
DKK1.029kr
Ekskl. Moms:DKK823kr
Brand: vidaXL Model: vid-241002
Dette charmerende XXL sminkebord- og taburetsæt er lavet af fyrretræ i høj kvalitet. Dets victorianske stil og rene, hvid finish vil bringe elegance og skønhed til dit soveværelse eller påklædningsrum. Det udsøgte håndværk er et andet, fremragende træk ved dette bord- og taburetsæt. Bordspejlet har..
DKK1.089kr
Ekskl. Moms:DKK871kr
Brand: vidaXL Model: vid-244862
Dette sminkebord med et moderne og stilfuldt design vil være en fremragende tilføjelse til din soveværelsesindretning. Sminkebordet er lavet af spånplade med PVC-kanter og er stabilt og holdbart. Takket være sit rummelige skuffe- og hyldersystem vil du finde tilstrækkelig opbevaringsplads til alle d..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-60635
Denne smukke toiletbord vil forskønne dit soveværelse eller påklædningsområde! Der er to, små skuffer på hver side af bordpladen, hvor du kan gemme dine værdigenstande.  Derudover er der to skuffer i fuld størrelse på den nederste del af bordet til ekstra opbevaringsplads. Skufferne kan nemt tages u..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-247700
Dette kosmetikbord har et moderne og stilfuldt design, hvilket vil gøre det til et sandt blikfang i dit soveværelse. Makeupbordet er lavet af massivt mangotræ, et hårdttræ med tætte årer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. Dette sengebord er 100 % hån..
DKK1.439kr
Ekskl. Moms:DKK1.151kr
Brand: vidaXL Model: vid-245752
Dette sminkebord vil være en perfekt tilføjelse til indretningen i dit soveværelse eller omklædningsrum med sit chikke design og rene, hvide finish. Dette bord er lavet af MDF og har et glasspejl. Det er forsynet med et panel, der kan løftes for at afsløre et spejl og rummelige smykkerum. Det tilby..
DKK689kr
Ekskl. Moms:DKK551kr
Brand: vidaXL Model: vid-245191
Start din dag med vores bekvemme kosmetikenhed! Den består af et kosmetikbord, en taburet og et spejl, og den giver dit soveværelse eller omklædningsrum et strejf af rustik charme. Møbelenheden til soveværelset er lavet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, stabil og holdbar. Det massive træ..
DKK1.349kr
Ekskl. Moms:DKK1.079kr
Viser 1 til 12 af 19 (2 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.