Menu
Your Cart

Små pynteborde

Brand: vidaXL Model: vid-60185
Stilfulde badeværelse møbler bestående af et badeværelse kabinet med to håndvaske, fire spejle og to glashylder. Tvättsällen kan monteres ved siden af ​​hinanden, men også separat. Mellem kabinettet kan monteres separat. Kabinettet er behandlet med en vandtæt finér, så at kabinettet bevarer sin farv..
DKK2.483kr
Ekskl. Moms:DKK1.986kr
Brand: vidaXL Model: vid-246493
Dette badeværelsesskab ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Det har 2 huller på den robuste topoverflade, som er designet til din håndvasks afløb. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere to vaske og andet b..
DKK1.109kr
Ekskl. Moms:DKK887kr
Brand: vidaXL Model: vid-246492
Dette badeværelsesskab ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Det har et hul på den robuste topoverflade, som er designet til din håndvasks afløb. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere en vask og andet bade..
DKK849kr
Ekskl. Moms:DKK679kr
Brand: vidaXL Model: vid-246497
Dette badeværelsesskab med 2 vaske i flodsten ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere to vaske og andet badeværelsestilbehør. Badeværelsesmøblet har 2 stænger, som kan b..
DKK2.079kr
Ekskl. Moms:DKK1.663kr
Brand: vidaXL Model: vid-246499
Dette badeværelsesskab med 2 vaske i flodsten og 4 kurve i søgræs ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere to vaske på toppen samt andet badeværelsestilbehør. Badeværelse..
DKK2.629kr
Ekskl. Moms:DKK2.103kr
Brand: vidaXL Model: vid-246496
Dette badeværelsesskab med en vask i flodsten ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere en vask på toppen og andet badeværelsestilbehør. Badeværelsesmøblet har en stang, s..
DKK1.319kr
Ekskl. Moms:DKK1.055kr
Brand: vidaXL Model: vid-246498
Dette badeværelsesskab med en vask i flodsten og 2 kurve i søgræs ser smukt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan placere en vask på toppen samt andet badeværelsestilbehør. Badeværelses..
DKK1.619kr
Ekskl. Moms:DKK1.295kr
Brand: vidaXL Model: vid-246035
Dette badeværelsesskab i retrostil vil tilføje et strejf af rustik charme til dit badeværelse. Skabet er blevet designet til at dække din håndvasks rørsystem. Dette robuste, stabile og holdbare badeværelsesskab er fremstillet af genanvendt, massivt fyrretræ med den største omhu, og håndværket øger ..
DKK919kr
Ekskl. Moms:DKK735kr
Brand: vidaXL Model: vid-246494
Dette badeværelsesskab med 2 kurve i søgræs ser vidunderligt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Det har et hul på den robuste topoverflade, som er designet til din håndvasks afløb. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan p..
DKK1.319kr
Ekskl. Moms:DKK1.055kr
Brand: vidaXL Model: vid-246495
Dette badeværelsesskab med 4 kurve i søgræs ser vidunderligt ud med sin enkle stil, som vil passe perfekt til din badeværelsesindretning. Det har 2 huller på den robuste topoverflade, som er designet til din håndvasks afløb. Vaskeskabet er fremstillet af massivt teak, som er holdbart nok, så du kan..
DKK1.569kr
Ekskl. Moms:DKK1.255kr
Brand: vidaXL Model: vid-247700
Dette kosmetikbord har et moderne og stilfuldt design, hvilket vil gøre det til et sandt blikfang i dit soveværelse. Makeupbordet er lavet af massivt mangotræ, et hårdttræ med tætte årer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. Dette sengebord er 100 % hån..
DKK1.309kr
Ekskl. Moms:DKK1.047kr
Brand: vidaXL Model: vid-245191
Start din dag med vores bekvemme kosmetikenhed! Den består af et kosmetikbord, en taburet og et spejl, og den giver dit soveværelse eller omklædningsrum et strejf af rustik charme. Møbelenheden til soveværelset er lavet af massivt akacietræ, hvilket gør den robust, stabil og holdbar. Det massive træ..
DKK1.199kr
Ekskl. Moms:DKK959kr
Viser 1 til 12 af 40 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.