Menu
Your Cart

Skænke & sideborde

Brand: vidaXL Model: vid-800357
Hold alle dine dyrebare CD'er eller DVD'er godt beskyttet i denne rummelige CD-reol. Den er både stilfuld og praktisk, og den er perfekt til at holde din musiksamling organiseret. De seks åbne rum tilbyder ikke bare masser af opbevaringsplads til dine plader, men de er også ideelle til opbevaring af..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-243752
Denne skænk af træ i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ udstråler rustik mexicansk charme, som gør den til et fantastisk supplement til din dagligstue. Det robuste kabinet er fremstillet i massivt fyrretræ. De øverste ni rum er ideelle til at ..
DKK3.039kr
Ekskl. Moms:DKK2.431kr
Brand: vidaXL Model: vid-246155
Skænken vil være en tidløs tilføjelse til din boligindretning. Skænken er lavet af massivt mangotræ og er yderst stabil og holdbar. Den robuste top er ideel til at placere nogle pyntegenstande på såsom vaser eller potteplanter. Skabet giver rigelig opbevaringsplads til at holde dine forskellige tin..
DKK1.249kr
Ekskl. Moms:DKK999kr
Brand: vidaXL Model: vid-244490
Denne skænk er det perfekte valg, hvis du vil tilføje et strejf af rustik charme til din indretning. Kabinettet er lavet af massivt genanvendt træ, der har karakteristikkerne fra forskellige træsorter som mahogni, teak, mangotræ, akacia osv. Hvert møbel er unikt og en smule anderledes end de andre...
DKK1.619kr
Ekskl. Moms:DKK1.295kr
Brand: vidaXL Model: vid-247122
Vores højkvalitets træskænk vil med sin rustikke stil være en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue, entré osv. Denne skænk er mestligt udført i holdbart, massivt ege- og akacietræ. De rene kanter og de polerede metalhåndtag understreger dens moderne landlige stil. Den rektangulære top er et..
DKK1.459kr
Ekskl. Moms:DKK1.167kr
Brand: vidaXL Model: vid-245772
Dette konsolbord i retrostil udstråler en rustik charme, der vil være en dekorativ tilføjelse til din stueindretning. Dette yderst stabile og holdbare sidebord er fremstillet af massivt fyrretræ. Den robuste top er ideel til fremvisning af pyntegenstande såsom vaser, fotoalbums eller potteplanter, ..
DKK749kr
Ekskl. Moms:DKK599kr
Brand: vidaXL Model: vid-247595
Giv din boligindretning et strejf af rustik charme med vores skænk i massivt egetræ! Denne yderst funktionelle skænk er smukt fremstillet af massivt egetræ. Den har to skuffer og to udtagelige kurve, hvilket giver rigelig plads til opbevaring af porcelæn i dit køkken eller papirarbejde på dit kontor..
DKK1.229kr
Ekskl. Moms:DKK983kr
Brand: vidaXL Model: vid-243742
Denne træskænk i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik, mexicansk charme, som gør sideskabet til en fantastisk tilføjelse i stuen, spisestuen eller entréen. Skænken, som er fremstillet af massivt fyrretræ,..
DKK1.549kr
Ekskl. Moms:DKK1.239kr
Brand: vidaXL Model: vid-800351
Hold alle dine dyrebare CD'er eller DVD'er godt beskyttet i denne rummelige CD-reol. Den er både stilfuld og praktisk, og den er perfekt til at holde din musiksamling organiseret. De seks åbne rum tilbyder ikke bare masser af opbevaringsplads til dine plader, men de er også ideelle til opbevaring af..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-246679
Skænken vil være en smuk tilføjelse til din boligindretning. Denne skænk er lavet af massivt mangotræ og støbejern, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Skabet giver rigelig opbevaringsplads til at holde dine forskellige ting pænt organiseret. Hvert trin i processen udføres med den største o..
DKK1.249kr
Ekskl. Moms:DKK999kr
Brand: vidaXL Model: vid-246157
Vores træskænk vil være en ideel løsning til opbevaring af dine personlige ejendele. Samtidig vil den også føje et strejf af vintagestil til din stueindretning. Sideskabet er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er yderst holdbart. Sheesham er et tropisk hårdttræ, som ikke kun er berømt for sine r..
DKK1.289kr
Ekskl. Moms:DKK1.031kr