Menu
Your Cart

Skænke & sideborde

Brand: vidaXL Model: vid-243742
Denne træskænk i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik, mexicansk charme, som gør sideskabet til en fantastisk tilføjelse i stuen, spisestuen eller entréen. Skænken, som er fremstillet af massivt fyrretræ,..
DKK1.349kr
Ekskl. Moms:DKK1.079kr
Brand: vidaXL Model: vid-247122
Vores højkvalitets træskænk vil med sin rustikke stil være en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue, entré osv. Denne skænk er mestligt udført i holdbart, massivt ege- og akacietræ. De rene kanter og de polerede metalhåndtag understreger dens moderne landlige stil. Den rektangulære top er et..
DKK1.299kr
Ekskl. Moms:DKK1.039kr
Brand: vidaXL Model: vid-243734
Dette træskab i høj kvalitet er et møbel designet i den mexicanske Corona-stil. Det voksbehandlede fyrretræ med sorte metaldetaljer udstråler rustik mexicansk charme, som gør skabet til en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue eller entré. Højskabet kan også bruges som displayskab eller bogr..
DKK1.429kr
Ekskl. Moms:DKK1.143kr
Brand: vidaXL Model: vid-247595
Giv din boligindretning et strejf af rustik charme med vores skænk i massivt egetræ! Denne yderst funktionelle skænk er smukt fremstillet af massivt egetræ. Den har to skuffer og to udtagelige kurve, hvilket giver rigelig plads til opbevaring af porcelæn i dit køkken eller papirarbejde på dit kontor..
DKK1.149kr
Ekskl. Moms:DKK919kr
Brand: vidaXL Model: vid-247305
Denne flotte skænk har et moderne og praktisk design, og den vil blive fokuspunktet i din stue! Denne skænk er lavet af MDF og træben, så den er yderst robust og holdbar. Det elegante design vil gøre den til en brugervenlig og særdeles dekorativ tilføjelse i dit hjem. Sideskabet har 2 skuffer og 2 ..
DKK1.429kr
Ekskl. Moms:DKK1.143kr
Brand: vidaXL Model: vid-246679
Skænken vil være en smuk tilføjelse til din boligindretning. Denne skænk er lavet af massivt mangotræ og støbejern, hvilket gør den særdeles stabil og holdbar. Skabet giver rigelig opbevaringsplads til at holde dine forskellige ting pænt organiseret. Hvert trin i processen udføres med den største o..
DKK1.169kr
Ekskl. Moms:DKK935kr
Brand: vidaXL Model: vid-245772
Dette konsolbord i retrostil udstråler en rustik charme, der vil være en dekorativ tilføjelse til din stueindretning. Dette yderst stabile og holdbare sidebord er fremstillet af massivt fyrretræ. Den robuste top er ideel til fremvisning af pyntegenstande såsom vaser, fotoalbums eller potteplanter, ..
DKK759kr
Ekskl. Moms:DKK607kr
Brand: vidaXL Model: vid-247392
Giv din boligindretning et strejf af rustik stil med vores stilfulde konsolbord! Dette flotte konsolbord er forsynet med 4 skuffer i forskellige design og farver, hvilket giver sideskabet et smukt look og rigelig opbevaringsplads. Det vil være en praktisk samt dekorativ tilføjelse i din entré eller ..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-247594
Giv din boligindretning et strejf af rustik charme med vores skænk i massivt egetræ! Denne yderst funktionelle skænk er smukt fremstillet af holdbart og massivt egetræ. De 2 skuffer og 4 udtagelige kurve giver rigelig plads til opbevaring af porcelæn i dit køkken eller papirarbejde på dit kontor. Si..
DKK1.289kr
Ekskl. Moms:DKK1.031kr
Brand: vidaXL Model: vid-247449
Denne skænk af akacietræ i antik stil har tre skuffer og tre rum, og den giver dig rigelig opbevaringsplads og hjælper dig med at holde orden på dine ting. Skænken er lavet af massivt akacietræ, hvilket er et tropisk hårdttræ med smukke åremønstre, der både er vejrbestandigt og holdbart. Hvert møbe..
DKK1.959kr
Ekskl. Moms:DKK1.567kr
Brand: vidaXL Model: vid-247447
Denne træskænk i antik stil udstråler en vintagecharme, og den vil tilføje et stilfuldt præg i din boligindretning. Skabet er lavet af massivt sheeshamtræ, hvilket er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine rige fibre, og det er også kendt som rosentræ eller palisander. Hvert trin i processen e..
DKK2.039kr
Ekskl. Moms:DKK1.631kr