Menu
Your Cart

Opbevaringskister

Brand: vidaXL Model: vid-242236
Dette sæt består af 3 opbevaringskasser, og vil passe perfekt til enhver dagligstue, samtidig med at der kan holdes styr på rod. Opbevaringskassen, som er lavet af MDF i høj kvalitet, er meget slidstærk og holdbar. Låget kan, takket være gasløftet og en metallås i antik stil, løftes ubesværet. Kasse..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Brand: vidaXL Model: vid-246273
Denne kiste i industriel stil af massivt, genanvendt træ vil føje et strejf af vintagecharme til dit rum! Ud over at fungere som en kiste, så kan den også anvendes som en praktisk opbevaringskasse, et sidebord eller et sofabord. Det pulverlakerede jernstel gør kisten både holdbar og robust. Denne sm..
DKK879kr
Ekskl. Moms:DKK703kr
Brand: vidaXL Model: vid-244559
Denne opbevaringsboks vil med sit unikke terningslook-design blive fokuspunktet på dit værelse. Opbevaringsboksen er lavet af højkvalitets minditræ, et robust og slidstærkt materiale, der er modstandsdygtigt over for råd og svamp. Den kan hjælpe dig med at samle ting op og holde dem organiseret. Kas..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-245138
Denne rustikke og naturlige opbevaringsbænk fungerer ikke kun som en behagelig ekstra siddeplads, men den tilbyder også rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige småting inden for rækkevidde. Denne kiste er lavet af massivt, genanvendt træ, hvilket betyder, at den har karakteristikkerne fra..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-243189
Denne opbevaringsboks vil være et fantastisk supplement til ethvert hjem, og hjælper dig med at holde styr på ting og sager. Denne rummelige kiste kan bruges til opbevaring af pyntepuder, børnenes legetøj, værktøj, tøj og andre ting og sager og samtidig holde tingene fri for støv. Fremstillet af eg ..
DKK889kr
Ekskl. Moms:DKK711kr
Brand: vidaXL Model: vid-247669
Denne unikke opbevaringskasse, som kombinerer et stilfuldt look med funktionalitet, vil være et sandt blikfang i din bolig. Denne opbevaringskiste er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ med smukke årer, der gør kassen særdeles holdbar og slidstærk. Den giver rigelig opbevaringsplads til..
DKK1.219kr
Ekskl. Moms:DKK975kr
Brand: vidaXL Model: vid-247670
Denne unikke opbevaringskasse, som kombinerer et stilfuldt look med funktionalitet, vil være et sandt blikfang i din bolig. Denne opbevaringskiste er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ med smukke årer, der gør kassen særdeles holdbar og slidstærk. Den giver rigelig opbevaringsplads til..
DKK1.289kr
Ekskl. Moms:DKK1.031kr
Brand: vidaXL Model: vid-247696
Denne opbevaringskasse med smukt udformede mønstre vil være en tidløs tilføjelse til dit interiør. Dette tv-skab er lavet i massivt akacietræ, der har fået en hvid finish for at give det et smukt look og en lys farve. Håndværket og de smukke træfibre gør hvert møbel unikt og en smule anderledes. De..
DKK1.229kr
Ekskl. Moms:DKK983kr
Brand: vidaXL Model: vid-246053
Opbevaringskassen i antikstil udstråler en vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til din stue eller soveværelse. Kassen kan også bruges som et endebord eller sofabord. Dette sofabord er håndlavet af massivt svelletræ. Sveller er rektangulære og understøtter skinnerne på jernbanespor. Håndv..
DKK1.219kr
Ekskl. Moms:DKK975kr
Brand: vidaXL Model: vid-246124
Denne klassiske opbevaringskasse vil være en dekorativ tilføjelse til dine lokaler. Den kan også bruges som et sofabord i din stue. Denne yderst stabile og holdbare opbevaringskiste er fremstillet af massivt grantræ, og den udstråler også vintagecharme og giver den rustikke karakteristikker. Den rob..
DKK829kr
Ekskl. Moms:DKK663kr
Brand: vidaXL Model: vid-247697
Denne opbevaringskasse udstråler en rustik charme. Den vil virkelig være et flot supplement til dit interiør. Tv-skabet er lavet af massivt mangotræ, et hårdttræ med tætte årer. Ru mangotræ er ikke bare et stærkt materiale, det er også slidtstærkt og holdbart. Den smukt designede skænk er derfor yd..
DKK1.289kr
Ekskl. Moms:DKK1.031kr
Brand: vidaXL Model: vid-247691
Denne opbevaringskasse med smukt udformede mønstre vil være en tidløs tilføjelse til dit interiør. Denne tæppekasse er lavet af massivt akacietræ, der har fået en hvid finish for at give den et smukt look og en lys farve. Håndværket og de yndefulde træårer gør hver del af møblet unikt og en smule a..
DKK859kr
Ekskl. Moms:DKK687kr