Menu
Your Cart

Skabe & opbevaring

Brand: vidaXL Model: vid-60185
Stilfulde badeværelse møbler bestående af et badeværelse kabinet med to håndvaske, fire spejle og to glashylder. Tvättsällen kan monteres ved siden af ​​hinanden, men også separat. Mellem kabinettet kan monteres separat. Kabinettet er behandlet med en vandtæt finér, så at kabinettet bevarer sin farv..
DKK2.483kr
Ekskl. Moms:DKK1.986kr
Brand: vidaXL Model: vid-245187
Dette moderne aflastningsbord vil være en fremragende tilføjelse til din boligindretning. Det har et underspillet design med et industrielt tvist, der vil supplere forskellige interiørstilarter. Bordpladen er lavet af massivt asketræ med en MDF-finer, som er nem at rengøre med en fugtig klud. De pul..
DKK709kr
Ekskl. Moms:DKK567kr
Brand: vidaXL Model: vid-243339
Dette aflastningsbord vil være en unik tilføjelse til dit rum. Den massive trækonstruktion gør det holdbart og sikkert at placere drikkevarer, frugtkurve og pyntegenstande derpå. Bordet kan også bruges som en skænk eller et sidebord. Dette sofabord er 100 % håndlavet. Hvert trin i fremstillingen er ..
DKK1.209kr
Ekskl. Moms:DKK967kr
Brand: vidaXL Model: vid-243328
Dette aflastningsbord af genbrugstræ i antik stil vil være en unik tilføjelse til dit rum. Den massive trækonstruktion gør det holdbart og sikkert at placere drikkevarer, frugtkurve eller pyntegenstande derpå. Det kan også bruges som et sidebord, en skænk, en kommode, et kabinet osv. Skænken er fre..
DKK1.439kr
Ekskl. Moms:DKK1.151kr
Brand: vidaXL Model: vid-245403
Dette aflastningsbord i vintagestil vil være et stykke tidløst tilbehør til din boligindretning. Sidebordet er lavet af genbrugsteak, som er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Dens massive træplade giver en stabil og sikker overflade, hvor du kan placere dine drikkevarer, vaser, frugtskåle eller o..
DKK1.309kr
Ekskl. Moms:DKK1.047kr
Brand: vidaXL Model: vid-247712
Få øjeblikkeligt en karakteristisk tilføjelse til dit hjem med vores funktionelle og elegante alfabetskab! Skabet er håndlavet af mangotræ, som er særdeles stabilt holdbart, og det smukke håndværk understreger den i forvejen spektakulære retrostil. Hvert trin i fremstillingsprocessen er udført med ..
DKK2.839kr
Ekskl. Moms:DKK2.271kr
Brand: vidaXL Model: vid-242120
Denne  højkvalitetsskænk i vintage flyverstil kan placeres i ethvert rum. Takket være det slanke og kompakte design kan den også bruges som sofabord, sengebord, endebord osv. Skænken i vintagestil har 3 skuffer til små genstande såsom nøgler, notesblokke og andet nips og 3  skabe, som giver masser a..
DKK6.239kr
Ekskl. Moms:DKK4.991kr
Brand: vidaXL Model: vid-248108
Vores arbejdsskab i vintagestil er en rigtig iøjnefaldende tilføjelse til dit soveværelse eller stue. Det kan også bruges som skænk eller et skrivebord. Dette arbejdsskab er lavet af massiv sheeshamtræ og er meget slidstærkt. Sheeshamtræ er et tropisk hårdttræ, der er berømt for sine smukke åremøns..
DKK2.229kr
Ekskl. Moms:DKK1.783kr
Brand: vidaXL Model: vid-20123
Dette kontorskab med et enkelt, men stilfuldt design vil være ideelt til opbevaring af dokumenter og vil også være en fantastisk, dekorativ tilføjelse til dit kontor. Med 3 skuffer giver dette arkivskab dig mulighed for at sortere dine filer i forskellige kategorier på en pæn måde. De 3 skuffer er u..
DKK1.059kr
Ekskl. Moms:DKK847kr
Brand: vidaXL Model: vid-20122
Dette arkivskab med et enkelt, men stilfuldt design vil være ideelt til opbevaring af dokumenter og papirer og vil også være en dekorativ tilføjelse til dit kontor. Med de 5 skuffer har dette arkivskab rigelig plads til at organisere forskellige dokumenter. Hjulene i bunden gør det nemt at flytte sk..
DKK619kr
Ekskl. Moms:DKK495kr
Brand: vidaXL Model: vid-245975
Vores arkivskab vil være en tidløs tilføjelse til dit kontor. Dette arkivskab har 5 skuffer, der tilbyder rigelig plads til opbevaring af dine A4-dokumenter, mapper og kontorartikler på en pæn måde. Den er designet med en navneskiltsholder på håndtagenes stel. Arkivskabet er lavet af massivt metal, ..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-245974
Vores arkivskab vil være en tidløs tilføjelse til dit kontor. Dette arkivskab har 5 skuffer, der tilbyder rigelig plads til opbevaring af dine A4-dokumenter, mapper og kontorartikler på en pæn måde. Den er designet med en navneskiltsholder på håndtagenes stel. Arkivskabet er lavet af massivt metal, ..
DKK469kr
Ekskl. Moms:DKK375kr