Menu
Your Cart

Skriveborde

Brand: vidaXL Model: vid-20136
Dette fantastiske og funktionelle møbel vil friske ethvert hjem eller kontormiljø op. Med en MDF-bordplade i høj kvalitet og solide metalbordben er dette skrivebord meget holdbart, stabilt og robust. Den rummelige bordplade giver rigeligt plads til computer, bærbar, bordlampe o.s.v. De to rum er per..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-20137
Dette skrivebord vil være en fantastisk tilføjelse til stuen, kontoret, arbejdsværelset etc. Dette skrivebord er fremstillet af MDF i høj kvalitet med en robust A-ramme i metal, hvilket gør det holdbart og stabilt, stilfuldt og attraktivt. Med to robuste hylder på venstre side er dette skrivebord me..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Brand: vidaXL Model: vid-241162
Dette skrivebord af høj kvalitet, der har et enkelt og moderne look, vil være det perfekte supplement til dit kontor, arbejdsværelse eller lignende. Designet er moderne, dog tidløst. Skrivebordets bordplade er påtrykt et stort unikt mønster, der giver den et smagfuldt, særpræget og stilfuldt touch, ..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-20051
Dette kompakte computer skrivebord til din laptop, er designet til til at være pladsbesparende og vil være iøjnefaldende på dit værelse, på grund af dets moderne, unikke og stilfulde look. Dette store skrivebord, med dets store bordplade, vil give dig stor komfort til at have din computer og de ting..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-20053
Vores kompakte computer skrivebord Faro med en hensynsfuld design kommer komplet med en pull-out del af tastaturet, så du har mere overfladeareal til at arbejde på, samt et nederste hylde til desktop computer eller printer. Ideel til brug som arbejdsplads, og det vil helt sikkert øge effektiviteten ..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-243058
Det praktisk og moderne skrivebord kan bruges i kontoret arbejdsværelset, børneværelset osv. Med sit enkle og stilfulde design passer det perfekt til enhver indretningsstil. Skrivebordet er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør det solidt, stabilt og holdbart. Det har en skuffe og et skab..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-20057
Dette kompakte skrivebord med et praktisk design kommer med ekstra plads til tastaturet, så der er mere plads til dig. Ideel til brug som arbejdsplads, og vil helt sikkert øge effektiviteten. Skrivebordet leveres komplet med en afrundet disk, der forbinder de to skriveborde med. Dette skrivebord kan..
DKK679kr
Ekskl. Moms:DKK543kr
Brand: vidaXL Model: vid-20052
Vores kompakte skrivebord har et hensynsfuldt design og kommer med en pull-out del til tastatur, så du har mere overfladeareal til at arbejde på, samt en nederste hylde til printer. Ideel til brug som arbejdsplads, og det vil helt sikkert øge effektiviteten af ​​arbejdsgangene. Der er hjul på dette ..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-242283
Dette skrivebord i høj kvalitet vil være en fremragende tilføjelse til dit kontor, arbejdsværelse, etc. Det underspillede design er moderne men stadig tidsløst. Bordfladen har et stort, dekorativt regnbuemønster, som giver det et karakteristisk og stilfuldt look. Skrivebordet er slidstærkt og let i ..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-243276
Dette skrivebord i vintagestil er lavet af massivt genbrugstræ og vil være et tidløst møbel i dit hjem. Skrivebordet har et stærkt stålstel, så det er meget stabilt og holdbart. Bordpladen giver dig ligeledes et stabilt og sikkert sted at stille dine drikkevarer, en frugtkurv, vase eller andre pynte..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-20134
Dette enkle og alligevel stilfulde skrivebordssystem består af et skrivebord og reol i 4 niveauer og er samtidig et meget praktisk, bekvemt og alsidigt møbel til brug i hjemmet eller på kontoret. Dette unikke og elegante skrivebord har rummelige og robuste hylder. Den store bordplade er ideel til at..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-241533
Dette skrivebord vil med sit enkle, men tidløse design føje et romantisk strejf til dit arbejdsværelse eller soveværelse.    Dette solide skrivebord har fem store skuffer, der giver plads til at gemme og organisere dine mapper, papirer, dokumenter og andre kontorartikler. Skrivebordet har også rige..
DKK1.019kr
Ekskl. Moms:DKK815kr
Viser 1 til 12 af 134 (12 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.