Menu
Your Cart

Skriveborde

Brand: vidaXL Model: vid-20136
Dette fantastiske og funktionelle møbel vil friske ethvert hjem eller kontormiljø op. Med en MDF-bordplade i høj kvalitet og solide metalbordben er dette skrivebord meget holdbart, stabilt og robust. Den rummelige bordplade giver rigeligt plads til computer, bærbar, bordlampe o.s.v. De to rum er per..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-20137
Dette skrivebord vil være en fantastisk tilføjelse til stuen, kontoret, arbejdsværelset etc. Dette skrivebord er fremstillet af MDF i høj kvalitet med en robust A-ramme i metal, hvilket gør det holdbart og stabilt, stilfuldt og attraktivt. Med to robuste hylder på venstre side er dette skrivebord me..
DKK739kr
Ekskl. Moms:DKK591kr
Brand: vidaXL Model: vid-241162
Dette skrivebord af høj kvalitet, der har et enkelt og moderne look, vil være det perfekte supplement til dit kontor, arbejdsværelse eller lignende. Designet er moderne, dog tidløst. Skrivebordets bordplade er påtrykt et stort unikt mønster, der giver den et smagfuldt, særpræget og stilfuldt touch, ..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-241533
Dette skrivebord vil med sit enkle, men tidløse design føje et romantisk strejf til dit arbejdsværelse eller soveværelse.    Dette solide skrivebord har fem store skuffer, der giver plads til at gemme og organisere dine mapper, papirer, dokumenter og andre kontorartikler. Skrivebordet har også rige..
DKK1.459kr
Ekskl. Moms:DKK1.167kr
Brand: vidaXL Model: vid-241734
Dette franske skrivebord med antikt look vil tilføje et sofistikeret strejf til dit arbejdsværelse eller kontor. Skrivebordet har 5 skuffer, som giver rigelig opbevaringsplads til penne og blyanter, brevpapir og andre småting. Skrivebordet er lavet af MDF i høj kvalitet og fyrretræ med en hvidmale..
DKK1.229kr
Ekskl. Moms:DKK983kr
Brand: vidaXL Model: vid-243058
Det praktisk og moderne skrivebord kan bruges i kontoret arbejdsværelset, børneværelset osv. Med sit enkle og stilfulde design passer det perfekt til enhver indretningsstil. Skrivebordet er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør det solidt, stabilt og holdbart. Det har en skuffe og et skab..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-241163
Dette høj kvalitet skrivebordet, med et enkelt, firkantet udseende, vil være et perfekt supplement til dit kontor, studie værelse osv. Dens design er moderne, men alligevel tidløst. Skrivebordet er trykt med et stort unikt mønster, der tilføjer et smagfuld, karakteristisk touch og stilfuldt touch, s..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Brand: vidaXL Model: vid-243276
Dette skrivebord i vintagestil er lavet af massivt genbrugstræ og vil være et tidløst møbel i dit hjem. Skrivebordet har et stærkt stålstel, så det er meget stabilt og holdbart. Bordpladen giver dig ligeledes et stabilt og sikkert sted at stille dine drikkevarer, en frugtkurv, vase eller andre pynte..
DKK1.529kr
Ekskl. Moms:DKK1.223kr
Brand: vidaXL Model: vid-244848
Dette skrivebord i massivt mangotræ udstråler en rustik charme og vil være en karakteristisk tilføjelse til dit hjem eller kontor. Det kan også bruges som et konsolbord eller computerbord. Skrivebordet er lavet af mangotræ, der er massivt, stabilt, holdbart og smukt. Håndværket føjer til den spekta..
DKK1.749kr
Ekskl. Moms:DKK1.399kr
Brand: vidaXL Model: vid-20085
Dette skrivebord i høj kvalitet med et moderne design vil helt sikkert være et blikfang på dit kontor, i dit arbejdsværelse mv.  Dette kompakte skrivebord er en fremragende hjælp til dit arbejde eller studie takket være dets funktionelle design. Den forhøjede, indbyggede hylde, der har 4 rum, giver ..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-282851
Vores skrivebord i massivt teaktræ med 6 skuffer og åbne rum udstråler en rustik charme, der vil være en karakteristisk tilføjelse i dit hjem eller på kontoret. Det kan også bruges som et konsolbord eller computerbord. Skrivebordet er lavet af massivt teaktræ. Hvert trin i processen er udført med d..
DKK1.309kr
Ekskl. Moms:DKK1.047kr
Brand: vidaXL Model: vid-242282
Skrivebordet er af høj kvalitet og vil være en perfekt tilføjelse til dit kontor, studieområde, etc. Dets underspillede design er nutidigt og tidløst. Bordpladen har et stort, dekorativt print af et verdenskort, der giver det et karakteristisk og stilfuldt touch. Skrivebordet er robust men letvægtig..
DKK459kr
Ekskl. Moms:DKK367kr
Viser 1 til 12 af 134 (12 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.