Menu
Your Cart

Skriveborde

Brand: vidaXL Model: vid-20085
Dette skrivebord i høj kvalitet med et moderne design vil helt sikkert være et blikfang på dit kontor, i dit arbejdsværelse mv.  Dette kompakte skrivebord er en fremragende hjælp til dit arbejde eller studie takket være dets funktionelle design. Den forhøjede, indbyggede hylde, der har 4 rum, giver ..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-20084
Dette skrivebord i høj kvalitet med et moderne design vil helt sikkert være et blikfang på dit kontor, i dit arbejdsværelse mv.  Dette skrivebord er en fremragende hjælp til dit arbejde eller studie takket være dets funktionelle design. To store rulleskuffer giver dig masser af plads til at lægge n..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-20086
Vores arbejdsbord i høj kvalitet med en stor bordplade har plads til, at du kan sætte en lampe eller en bærbar computer på bordet og stadig have masser af arbejdsplads. Takket være dets kompakte design, optager vores bord meget lidt plads og passer ind i små rum. De to skuffer giver plads til opbev..
DKK729kr
Ekskl. Moms:DKK583kr
Brand: vidaXL Model: vid-20064
Vores kompakte computer skrivebord Bolmsö med en hensynsfuld design kommer komplet med plads til tastaturet, så der er mere plads til dig. Ideel til brug som arbejdsplads, og det vil helt sikkert øge effektiviteten af ​​arbejdsgangene. Med en skærm placeret ved skrivebordet og tastaturet placeres på..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-20063
Vores kompakte computer skrivebord Bolmsö med en hensynsfuld design kommer komplet med plads til tastaturet, så der er mere plads til dig. Ideel til brug som arbejdsplads, og vil helt sikkert øge effektiviteten af ​​arbejdsprocessen. Med en skærm placeret ved skrivebordet og tastaturet placeres på p..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Brand: vidaXL Model: vid-20053
Vores kompakte computer skrivebord Faro med en hensynsfuld design kommer komplet med en pull-out del af tastaturet, så du har mere overfladeareal til at arbejde på, samt et nederste hylde til desktop computer eller printer. Ideel til brug som arbejdsplads, og det vil helt sikkert øge effektiviteten ..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-20056
Vores kompakte computer skrivebord Gräsö til bærbare og stationære computere er designet til at spare plads. Det store skrivebord område med to ekstra hylder giver dig ekstra opbevaringsplads. Denne computer skrivebord er også designet med en pull-out tastatur overflade, og en lavere hylde til bærba..
DKK569kr
Ekskl. Moms:DKK455kr
Brand: vidaXL Model: vid-20065
Vores kompakte computer skrivebord har et hensynsfuld design med plade til tastaturet, som kan skubbes ind og ud. Skrivebordet er ideelt til brug som arbejdsplads, og vil helt sikkert øge effektiviteten af ens arbejde. Med en skærm placeret ved skrivebordet og tastaturet placeres på træk-ud stykket,..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-241734
Dette franske skrivebord med antikt look vil tilføje et sofistikeret strejf til dit arbejdsværelse eller kontor. Skrivebordet har 5 skuffer, som giver rigelig opbevaringsplads til penne og blyanter, brevpapir og andre småting. Skrivebordet er lavet af MDF i høj kvalitet og fyrretræ med en hvidmale..
DKK1.279kr
Ekskl. Moms:DKK1.023kr
Brand: vidaXL Model: vid-241641
Dette genbrugte skrivebord i antik stil er med sin flerfarvede bordplade og 4 solide jernben et tidløst møbel til din bolig. Den genbrugte bordplade i massivt træ giver dig et solidt og sikkert sted at stille dine computere, iPads, bøger eller pyntegenstande. Skrivebordet har et rum under bordpladen..
DKK1.309kr
Ekskl. Moms:DKK1.047kr
Brand: vidaXL Model: vid-242283
Dette skrivebord i høj kvalitet vil være en fremragende tilføjelse til dit kontor, arbejdsværelse, etc. Det underspillede design er moderne men stadig tidsløst. Bordfladen har et stort, dekorativt regnbuemønster, som giver det et karakteristisk og stilfuldt look. Skrivebordet er slidstærkt og let i ..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-242282
Skrivebordet er af høj kvalitet og vil være en perfekt tilføjelse til dit kontor, studieområde, etc. Dets underspillede design er nutidigt og tidløst. Bordpladen har et stort, dekorativt print af et verdenskort, der giver det et karakteristisk og stilfuldt touch. Skrivebordet er robust men letvægtig..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Viser 1 til 12 af 129 (11 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.