Menu
Your Cart

Bogskabe & reoler

Brand: vidaXL Model: vid-242493
Denne 5-lags bambushylde kan bruges på badeværelset til håndklæder, i stuen som en boghylde, eller på terrassen som plantedisplay. Det kompakte og simple design gør den ideel til små områder. Den autentiske bambusfarve giver en tropisk fornemmelse til din indretning. 5-lags hylden er lavet af bambu..
DKK589kr
Ekskl. Moms:DKK471kr
Brand: vidaXL Model: vid-240946
Denne hylde er lavet af massivt, genbrugstræ med en kombination af forskellige former for træ, herunder teak, Sheesham træ, gummi og mangoträ. Fordelen ved genbrugstræ er, at det er miljøvenligt, mens dine møbler har et unikt udseende og adskiller lidt fra en anden møbler af genbrugstræ. De tre hyld..
DKK5.399kr
Ekskl. Moms:DKK4.319kr
Brand: vidaXL Model: vid-242491
Denne bambusreol med 3 niveauer kan bruges i badeværelset som håndklædestativ, i dagligstuen som en boghylde, eller på terrassen som et stativ til at udstille dine planter og blomster. Det kompakte og simple design gør det ideelt til mindre rum. Den autentiske bambusfarve giver et tropisk præg til d..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-242492
Denne bambusreol med 4 niveauer kan bruges i badeværelset som håndklædestativ, i dagligstuen som en boghylde, eller på terrassen som et stativ til at udstille dine planter og blomster. Det kompakte og simple design gør det ideelt til mindre rum. Den autentiske bambusfarve giver et tropisk præg til d..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-240784
Denne træhylde i høj kvalitet til boligindretning er i et innovativt og eksklusivt design som et næsehorn og kan bruges til mange ting, såsom boghylde, sidebord og endog som sofabord! Det eksklusive design og fine håndværksmæssige udførelse er virkelig iøjnefaldende og fremhæver indretningen i dit h..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-246315
Denne aviator-bogreol i høj kvalitet vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør. Denne stående reol er lavet af massivt mangotræ, og dens overflade er beklædt med patchwork bestående af polerede aluminiumspaneler med synlige stålskruer, hvilket gør den særdeles holdbar. De 4 store hylder g..
DKK2.989kr
Ekskl. Moms:DKK2.391kr
Brand: vidaXL Model: vid-246316
Denne aviator-bogreol i høj kvalitet vil være en fremragende tilføjelse til dit interiør. Denne stående reol er lavet af massivt mangotræ. Overfladen er beklædt med et patchwork af polerede aluminiumspaneler og  dekoreret med synlige stålskruer, hvilket gør den ekstrem holdbar. De 8 store rum giver..
DKK2.989kr
Ekskl. Moms:DKK2.391kr
Brand: vidaXL Model: vid-247100
Vores opbevaringshylde er lavet af massivt valnøddetræ, hvilket giver din bolig et strejf af naturlig stil. Opbevaringshylden i 3 niveauer har et lameldesign og vil holde dine ting organiseret og ventileret. Opbevaringsstativet i træ er robust og holdbart. Denne badeværelseshylde i træ passer perfe..
DKK549kr
Ekskl. Moms:DKK439kr
Brand: vidaXL Model: vid-246500
Denne teakhylde i 4 etager kan bruges på badeværelset som et håndklædestativ eller skab til placering af badeværelsestilbehør. Det kan også bruges som en bogreol i stuen eller et plantestativ på terrassen. Opbevaringsstativet er lavet af massivt teak, som sikrer fremragende stabilitet og holdbarhed...
DKK1.019kr
Ekskl. Moms:DKK815kr
Brand: vidaXL Model: vid-247880
Giv dit interiør et luksuriøst og finurligt vintagepræg med vores bådinspirerede vinreol! Dette skab i vintagestil vil blive midtpunktet i din boligindretning med sit avantgarde design. Dette bådlignende skab er fremstillet af massivt, genanvendt træ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjæl..
DKK1.109kr
Ekskl. Moms:DKK887kr
Brand: vidaXL Model: vid-247878
Giv dit interiør et luksuriøst og finurligt præg med vores bådinspirerede vinreol! Dette skab vil være midtpunktet i din boligindretning med sit avantgarde design. Dette skab er lavet af massivt mangotræ, der har fået en smuk finish i form af polering og lakering for at give det et raffineret look. ..
DKK1.119kr
Ekskl. Moms:DKK895kr
Brand: vidaXL Model: vid-244768
Denne boghylde har et moderne og funktionelt design og vil være fokuspunktet i ethvert lokale. Den kan også bruges som en rumdeler eller et displayskab. Denne boghylde har 8 åbne rum, som er det perfekte sted, hvor du kan fremvise ting såsom bøger, samleobjekter, fotos, priser, potteplanter osv. Den..
DKK479kr
Ekskl. Moms:DKK383kr
Viser 1 til 12 af 140 (12 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.