Menu
Your Cart

Havestole

Brand: vidaXL Model: vid-46340
Vores moderne spisebordssæt vil tilføje et strejf af naturlig stil til din have, terrasse eller gårdhave. Dette sæt af foldbare stole vil være et godt valg til udendørs spisning. Disse spisebordsstole er lavet af akacietræ i høj kvalitet, hvilket er et tropisk hårdttræ, der er vejrbestandigt og kan ..
DKK909kr
Ekskl. Moms:DKK727kr
Brand: vidaXL Model: vid-41533
Dette sæt af mosaikstole vil være en dekorativ tilføjelse til din have, terrasse  eller balkon. Det vil være en fornøjelse at få en kop kaffe med dine venner på disse stole. Takket være et stærkt pulverlakeret jernstel er dette sæt robust og holdbart. På grund af det vejrbestandige og vandtætte ker..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-43929
Tilføj et strejf af moderne stil til din have, gårdhave eller terrasse med vores spisebordsstole i polyrattan! Disse havestole er lavet af vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit polyrattan, hvilket gør dem slidstærke, lette at rengøre og egnet til daglig udendørsbrug. Stolene i polyrattan har et stå..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Brand: vidaXL Model: vid-43037
Dette sæt af udendørs stabelstole har et tidløst design. Vores stole vil passe til en lang række indretninger såsom i hjemmet, på kontoret, barer og caféer takket være deres enkle, men stilfulde design. Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fin..
DKK1.509kr
Ekskl. Moms:DKK1.207kr
Brand: vidaXL Model: vid-44257
Disse stabelbare spisebordsstole har et lameldesign og vil tilføje et strejf af industriel stil til din gårdhave, have eller spisestue. Havestolene i høj kvalitet er fremstillet af robust stål, der er blevet e-belagt og derefter pulverlakeret. E-belægningen (elektroforetisk belægning) påføres for at..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-44238
Tilføj et strejf af moderne stil til din have, gårdhave eller terrasse med vores spisebordsstole i polyrattan! Disse stabelbare havestole er lavet af vandtæt polyrattan, hvilket gør dem slidstærke, nemme at rengøre og egnede til daglig udendørsbrug. Udendørsstolene har en pulverlakeret stålramme, so..
DKK609kr
Ekskl. Moms:DKK487kr
Brand: vidaXL Model: vid-44237
Tilføj et strejf af moderne stil til din have, gårdhave eller terrasse med vores spisebordsstole i polyrattan! Disse stabelbare havestole er lavet af vandtæt polyrattan, hvilket gør dem slidstærke, nemme at rengøre og egnede til daglig udendørsbrug. Udendørsstolene har en pulverlakeret stålramme, so..
DKK769kr
Ekskl. Moms:DKK615kr
Brand: vidaXL Model: vid-44236
Tilføj et strejf af rustik charme til din terrasse eller have med vores stabelbare spisebordsstole! Disse stabelbare havestole er lavet af massivt akacietræ med en oliefinish, og de har et lameldesign. Stålstellene gør dem robuste og stabile og giver dem et industrielt look. Vores havestole kan sta..
DKK879kr
Ekskl. Moms:DKK703kr
Brand: vidaXL Model: vid-45615
Vores havestole i plastik har et enkelt, men elegant design. De vil være en glimrende tilføjelse til din have eller terrasse. Udendørsstolene er lavet af massivt plastik, hvilket gør dem holdbare, stærke samt vejrbestandige og lette at rengøre. Havestolene er også lette i vægt og nemme at flytte run..
DKK739kr
Ekskl. Moms:DKK591kr
Brand: vidaXL Model: vid-43124
Dette rattanstolesæt i 2 dele vil være en fremragende tilføjelse til dit udendørsområde. Den underspillede stil giver et moderne præg til din terrasse eller have. Den tætvævede rattanstruktur giver et glat og skinnende finish, som gør stolene både attraktive og komfortable. Stolene er solide, stabil..
DKK929kr
Ekskl. Moms:DKK743kr
Brand: vidaXL Model: vid-43937
Disse spisebordsstole med armlæn i polyrattan kombinerer stil og funktionalitet, og de vil blive fokuspunktet i din have eller på terrassen. Stolene er særdeles nemme at rengøre, slidstærke og egnet til daglig udendørs brug takket være det vandafvisende polyrattan. Det pulverlakerede stålstel giver..
DKK839kr
Ekskl. Moms:DKK671kr
Brand: vidaXL Model: vid-43251
Med sit unikke og praktiske design vil dette udendørs stolesæt tage dit udendørsområde til nye højder! Dette stolesæt er fremstillet af teaktræ i høj kvalitet, og det er dermed særdeles robust og holdbart. Der har fået en smuk finish, der giver træet en varm farve. Stolene har et raffineret udseende..
DKK1.099kr
Ekskl. Moms:DKK879kr
Viser 1 til 12 af 212 (18 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.