Menu
Your Cart

Havebænke

Brand: vidaXL Model: vid-45912
Slip af med rodet i din bolig eller på dit udendørsområde med denne alsidige opbevaringsbænk! Denne praktiske opbevaringsbænk med en hynde vil tilføje et strejf af naturlig charme til din have, gårdhave, på verandaen eller terrassen. Vores udendørsbænk er fremstillet af massivt akacietræ og derefte..
DKK1.869kr
Ekskl. Moms:DKK1.495kr
Brand: vidaXL Model: vid-41777
Denne cirkelformede bænk giver dig ikke bare et behageligt sted at sidde, men vil også være en attraktiv tilføjelse til dine udendørsområder. Med en indvendig diameter på 70 cm, kan den nemt omkranse et træ og samtidig danne en rummligt siddeplads for dig, din familie og venner. Vores træbænk er fre..
DKK2.449kr
Ekskl. Moms:DKK1.959kr
Brand: vidaXL Model: vid-44251
Tilføj et romantisk strejf til din have med vores wrap-around træbænk! Bænken kan nemt monteres omkring et træ og danne et rummeligt siddeområde for dig, din familie og venner. Bænken, som er fremstillet af massivt akacietræ med en oliefinish, er vejrbestandig, yderst holdbar og nem at rengøre med ..
DKK969kr
Ekskl. Moms:DKK775kr
Brand: vidaXL Model: vid-44250
Tilføj et romantisk strejf til din have med vores wrap-around træbænk! Bænken kan nemt monteres omkring et træ og danne et rummeligt siddeområde for dig, din familie og venner. Bænken, som er fremstillet af massivt akacietræ med en oliefinish, er vejrbestandig, yderst holdbar og nem at rengøre med ..
DKK1.279kr
Ekskl. Moms:DKK1.023kr
Brand: vidaXL Model: vid-44183
Denne opbevaringsbænk i polyrattan vil blive fokuspunktet i din have. Takket være det vandafvisende polyrattan er bænken nem at rengøre, slidstærk og egnet til daglig brug. Bænken er designet med et stort opbevaringsrum indvendigt for at holde flere af dine ting godt organiseret og inden for rækkev..
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-41773
Denne udendørs hjørnebænk, som har et bredt siddeområde, vil tilføje et strejf af rustik charme til din have eller andre udendørsområder. Denne havebænk er lavet af tropisk akacietræ i høj kvalitet med en let oliefinish. Akacietræ er vejrbestandigt og meget holdbart. Det er derfor særdeles velegnet..
DKK1.349kr
Ekskl. Moms:DKK1.079kr
Brand: vidaXL Model: vid-41013
Denne dekorative havebænk vil være perfekt til din have. Bænken giver et præg af vintage og klassisk stil, til hvilket som helst område, med dens jernstel med en mønstret bronzefinish. Sædelamellerne og ryglænet, som er lavet i holdbart træ, giver fremragende støtte og optimal komfort. Denne havebæn..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-42593
Denne klassiske havebænk har rigelig med siddeplads, og giver din have eller andre udendørsområder en rustik charme. Denne havebænk er lavet i holdbart, massivt akacietræ, som er blevet lakeret med en naturlig oliebelægning. Akacietræ karakteriseres med dets fremragende vejrbestandighed, hvilket gør..
DKK1.159kr
Ekskl. Moms:DKK927kr
Brand: vidaXL Model: vid-44989
Med et stilfuldt og samtidig praktisk design vil denne udendørs bænk føre dit udendørs rum op på næste niveau! Dette teaktræsmøbel er lavet af ekstremt holdbart teak hårdttræ, som er ovntørret og derefter fintslebet, så det har en meget blød og glat overflade. Teaktræ er kendt for sin ekstraordinære..
DKK1.489kr
Ekskl. Moms:DKK1.191kr
Brand: vidaXL Model: vid-45147
Denne havebænk vil tilføje et strejf af naturlig stil til dit udendørsområde med sit klassiske design. Bænken er fremstillet af FSC-certificeret, imprægneret fyrretræ i høj kvalitet, hvilket gør den holdbar, vejr- og rådbestandig. Den kan let flyttes rundt for at passe til ethvert udendørsområde. S..
DKK339kr
Ekskl. Moms:DKK271kr
Brand: vidaXL Model: vid-42729
Denne metalbænk i høj kvalitet har et stilfuldt, elegant design og vil tilføje et strejf af nutidig stil til din gårdhave, have eller stue. Når du inviterer gæster, vil de blive forundrede over designet på denne bænk med dens industrielle stil, som giver et moderne tvist til den klassiske havebænk. ..
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-41960
Denne stilfulde havebænk, med et rummeligt siddeområde, vil give et pust af romantisk charme til din have eller andre udendørsområder. Havebænken er lavet af FSC-certificeret, grønimprægneret fyrretræ og er meget robust, slidstærkt og rådresistent. Montering er meget nemt. Bemærk venligst, at træ e..
DKK579kr
Ekskl. Moms:DKK463kr
Viser 1 til 12 af 126 (11 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.