Menu
Your Cart

Sideborde

Brand: vidaXL Model: vid-44128
Dette sidebord i træ vil være en fremragende tilføjelse til din boligindretning. Du kan også anvende det som et natbord, plante- eller telefonbord eller et sidebord ved poolen. Bordet er lavet af massivt akacietræ, og det er vejrbestandigt og yderst holdbart. Den robuste top og bundhylde giver rige..
DKK359kr
Ekskl. Moms:DKK287kr
Brand: vidaXL Model: vid-241143
Vores konsolbord med et enkelt, men elegant design vil være en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue, entré med mere. Bordet fremviser fantastisk håndværk kombineret med stor funktionalitet. Takket være det kompakte design fylder vores konsolbord meget lidt og vil passe ind i mindre rum. De..
DKK779kr
Ekskl. Moms:DKK623kr
Brand: vidaXL Model: vid-241145
Vores konsolbord med et enkelt, men elegant design vil være en fantastisk tilføjelse til din stue, spisestue, entré med mere.   Bordet fremviser fantastisk håndværk kombineret med stor funktionalitet. Takket være det kompakte design fylder vores konsolbord meget lidt og vil passe ind i mindre rum. ..
DKK629kr
Ekskl. Moms:DKK503kr
Brand: vidaXL Model: vid-246660
Dette moderne konsolbord med spejl giver dit hjem et strejf af elegance. Bordet vil straks opgradere dit interiør takket være sin spejloverflade, og det skaber en rummelig fornemmelse. Det kan også bruges som et skrivebord eller entrébord. Sidebordet er udsmykket med elegant spejlglas og udstråler ..
DKK1.259kr
Ekskl. Moms:DKK1.007kr
Brand: vidaXL Model: vid-242235
Dette sidebord med 3 skuffer har et underspillet men stilfuldt design med elegante, dekorative mønstre, og kan bruges som aflastningsbord. Dette sidebord er en praktisk, såvel som en yderst dekorativ tilføjelse til din entré, opholdsrum eller dagligstue. Den store bordflade er ideel til at fremvise ..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-242240
Dette sidebord med 3 skuffer har et underdrevet men stilfuldt design med dekorative mønstre i forskellige farver, og det kan bruges som et aflastningsbord. Dette sidebord er en praktisk, såvel som en yderst dekorativ tilføjelse til din entré, opholdsrum eller dagligstue. Den store bordflade er ideel..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Brand: vidaXL Model: vid-240044
Dette smukke konsolbord i sort højglans vil blive et midtpunkt i ethvert rum.  Bordet kombinerer fremragende håndværk med høj funktionalitet. De elegante, buede ben vil pynte i din stue eller soveværelse. Desuden giver skuffen under bordpladen dig rigelig plads til dine ejendele. Bordet er lavet af ..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-240045
Dette smukke konsolbord i hvid vil blive et midtpunkt i ethvert rum. Bordet kombinerer fremragende håndværk med høj funktionalitet. De elegante, buede ben vil pynte i din stue eller soveværelse. Desuden giver skuffen under bordpladen dig rigelig plads til dine ejendele. Bordet er lavet af kvalitetsm..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-240046
Dette smukke konsolbord malet i hvid og grå/grønlig brun vil blive et midtpunkt i ethvert rum. Bordet kombinerer fremragende håndværk med høj funktionalitet. De elegante, buede ben vil pynte i din stue eller soveværelse. Desuden giver skuffen under bordpladen dig rigelig plads til dine ejendele. B..
DKK409kr
Ekskl. Moms:DKK327kr
Brand: vidaXL Model: vid-244738
Dette konsolbord er enkelt, men stilfuldt. Det vil tilføje et rustikt strejf til din stueindretning. Konsolbordet er fremstillet af massivt fyrretræ og er meget robust og holdbart. Takket være det kompakte design kan du finde en plads til vores konsolbord næsten hvor som helst. Den robuste MDF bord..
DKK439kr
Ekskl. Moms:DKK351kr
Brand: vidaXL Model: vid-244737
Dette konsolbord er enkelt, men stilfuldt. Det vil tilføje et rustikt strejf til din stueindretning. Konsolbordet er fremstillet af massivt fyrretræ og er meget robust og holdbart. Takket være det kompakte design kan du finde en plads til vores konsolbord næsten hvor som helst. Den robuste MDF bord..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-247377
Dette konsolbord med tre skuffer har et underspillet, men dog stilfuldt design med naturlige træmønstre. Sidebordet vil være et praktisk og yderst dekorativt supplement til din entré, opholdsrum eller dagligstue. Den store bordplade er ideel til at fremvise dekorative genstande, fotorammer og pottep..
DKK559kr
Ekskl. Moms:DKK447kr
Viser 1 til 12 af 280 (24 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.