Menu
Your Cart

Kaffeborde

Brand: vidaXL Model: vid-240424
Dette sofabord har en højglans hvid finish kombineret med et moderne design, der bidrager til en ekstraordinær look. Den øverste del af tabellen kan drejes for at skabe mere plads, dette er ideelt, hvis du har en besøgende og har brug for mere plads. Den skinnende hvide finish bidrager til ekstra go..
DKK1.549kr
Ekskl. Moms:DKK1.239kr
Brand: vidaXL Model: vid-246362
Dette Aviator-sofabord af aluminium i vintagestil har et tidløst design vil give din boligindretning et strejf af industriel stil. Flyverbordet kan også bruges som et stuebord, sidebord, endebord mv. Sofabordet i flystil er lavet af højkvalitets aluminium. Det er holdbart, let og nemt at vedligehold..
DKK1.359kr
Ekskl. Moms:DKK1.087kr
Brand: vidaXL Model: vid-242691
Vores moderne og funktionelle bakkeformede sofabord vil passe perfekt til enhver indretningsstil. Bordet er let, holdbart og stilfuldt. Den høje øvre kant afholder ting fra at vælte over. Bordpladen tjener også som bakke, så du kan tage alle tomme glas, tallerkener og skåle med ud i køkkenet på en g..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-243957
Den enkle stil er vejen frem, når det kommer til sofaborde. Det er derfor vores sofabord i massivt akacietræ imponerer med originalitet, simpel elegance og et industrielt flair. Det er udstyret med metalben og kan også bruges som sidebord, endebord eller sofabord. Bordpladen er lavet af massivt akac..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-245927
Hav det sjovt med familie og venner rundt om vores foldbare sofabord! Det foldbare bord er udsmykket med udsøgte detaljer, hvilket giver bordet et antikt look og gør det til blikfang i ethvert lokale. Det kan nemt klappes sammen for nem opbevaring og transport. Farve: SortMateriale: Metal Mål: 100 ..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-242881
Tilføj et strejf af rustik charme til din bolig med dette chikke sofabord i en klassisk, fransk landstil! Det kan også anvendes som et stuebord, sidebord, endebord, konsolbord mv. Dette sofabord i antikstil har 2 letrullende skuffer, som tilbyder rigelig opbevaringsplads til dine personlige ejendel..
DKK899kr
Ekskl. Moms:DKK719kr
Brand: vidaXL Model: vid-242323
Dette sofabord af aluminium vil blive fokuspunktet i ethvert lokale og komplimentere en lang rakke møbelstilarter. Dette kaffebord har en robust bordplade, hvor du kan placere mad eller drikkevarer, eller fremvise dekorative objekter såsom billedrammer eller selv potteplanter. Det er lavet af alumin..
DKK949kr
Ekskl. Moms:DKK759kr
Brand: vidaXL Model: vid-241599
Dette højkvalitetssofabord med et unikt design vil øjeblikkeligt føje et strejf af stil til dit hjem. Dette sofabord er lavet af håndvævet vandhyacint i høj kvalitet og er miljøvenligt. Træstellet gør sofabordet robust og meget holdbart. Der er fire plastfødder inkluderet, som kan justeres i højden,..
DKK469kr
Ekskl. Moms:DKK375kr
Brand: vidaXL Model: vid-242971
Dette slående sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade sørger for en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være det indbyggede opbevaringsrum, som pas..
DKK599kr
Ekskl. Moms:DKK479kr
Brand: vidaXL Model: vid-242978
Dette slående sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade sørger for en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde dit opholdsrum frit for rod, takket være det integrerede opbevaringsrum, ..
DKK1.039kr
Ekskl. Moms:DKK831kr
Brand: vidaXL Model: vid-242984
Dette fantastiske sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade udgør en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde orden i din dagligstue takket være den indbyggede hylde og opbevaringsrum,..
DKK999kr
Ekskl. Moms:DKK799kr
Brand: vidaXL Model: vid-242981
Dette fantastiske sofabord i højglans giver dit interiør et tidsløst præg. Den massive bordplade udgør en stabil og sikker overflade til dine drinks, vaser, frugtskåle eller pynt. Dette praktiske sofabord hjælper med at holde dit opholdsrum frit for rod, takket være det integrerede opbevaringsrum, s..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Viser 1 til 12 af 517 (44 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.