Menu
Your Cart

Aflastningsborde

Brand: vidaXL Model: vid-240424
Dette sofabord har en højglans hvid finish kombineret med et moderne design, der bidrager til en ekstraordinær look. Den øverste del af tabellen kan drejes for at skabe mere plads, dette er ideelt, hvis du har en besøgende og har brug for mere plads. Den skinnende hvide finish bidrager til ekstra go..
DKK1.549kr
Ekskl. Moms:DKK1.239kr
Brand: vidaXL Model: vid-243400
Dette aflastningsbord har et underspillet, men stilfuldt design med elegante dekorationer i forskellige farver, og det kan bruges som sidebord, telefonbord, skænk, højbord osv. Dette sidebord med et retrodesign vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit hjem. Den store bordplade er ..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-243401
Dette aflastningsbord har et underspillet, men stilfuldt design med elegante dekorationer i forskellige farver, og det kan bruges som sidebord, telefonbord, skænk, højbord osv. Dette sidebord med et retrodesign vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit hjem. Den store bordplade er ..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-244519
Dette erosion-aflastingsbord i teaktræ vil være en unik tilføjelse til din stue. Det kan bruges som et sidebord, skænk eller højbord. Dette holdbare og robuste bord består af stykker af teaktræ og løvtræ i forskellige former og bruger den naturlige form og tekstur af træet til at skabe en fantastisk..
DKK989kr
Ekskl. Moms:DKK791kr
Brand: vidaXL Model: vid-243337
Dette aflastningsbord vil være en unik tilføjelse til dit rum. Den massive trækonstruktion gør det holdbart og sikkert at placere drikkevarer, frugtkurve og pyntegenstande derpå. Det kan også bruges som en skænk eller et sidebord. Bordet er fremstillet af genbrugstræ, hvilket gør det massivt, holdba..
DKK749kr
Ekskl. Moms:DKK599kr
Brand: vidaXL Model: vid-246362
Dette Aviator-sofabord af aluminium i vintagestil har et tidløst design vil give din boligindretning et strejf af industriel stil. Flyverbordet kan også bruges som et stuebord, sidebord, endebord mv. Sofabordet i flystil er lavet af højkvalitets aluminium. Det er holdbart, let og nemt at vedligehold..
DKK1.359kr
Ekskl. Moms:DKK1.087kr
Brand: vidaXL Model: vid-244231
Dette antikke bakkebord af genbrugstræ vil være en unik tilføjelse til dit lokale. Den massive træbordplade i genbrugstræ og metalstellet gør det stabilt og sikkert at placere drinks, frugtskåle, pyntegenstande m.m. på. Dette vintage bakkebord kan også bruges som sidebord, kaffebord, dagligstuebord,..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-242691
Vores moderne og funktionelle bakkeformede sofabord vil passe perfekt til enhver indretningsstil. Bordet er let, holdbart og stilfuldt. Den høje øvre kant afholder ting fra at vælte over. Bordpladen tjener også som bakke, så du kan tage alle tomme glas, tallerkener og skåle med ud i køkkenet på en g..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-243957
Den enkle stil er vejen frem, når det kommer til sofaborde. Det er derfor vores sofabord i massivt akacietræ imponerer med originalitet, simpel elegance og et industrielt flair. Det er udstyret med metalben og kan også bruges som sidebord, endebord eller sofabord. Bordpladen er lavet af massivt akac..
DKK699kr
Ekskl. Moms:DKK559kr
Brand: vidaXL Model: vid-241707
Dette bord i genbrugsteaktræ er et tidløst møbel til dit hjem. Den massive træplade giver en stabil og sikker overflade, hvor du kan anbringe drinks, vaser, frugtskåle eller dekorationer. Det kan også bruges som et sidebord. Dette eksotiske bord er lavet af genbrugstræ, hvilket betyder, at hvert møb..
DKK1.019kr
Ekskl. Moms:DKK815kr
Brand: vidaXL Model: vid-246285
Dette bordsæt i 2 dele oser af industriel stil og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Disse borde kan bruges som sofaborde i stuen eller som natborde i soveværelset. Disse sideborde har en robust og sikker MDF-bordplade, der er blevet dækket med en messingplade, hvilket giver dem et antikt ..
DKK779kr
Ekskl. Moms:DKK623kr
Brand: vidaXL Model: vid-246284
Dette bordsæt i 3 dele oser af vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Disse borde kan bruges som sofaborde i stuen eller som natborde i soveværelset. Disse sideborde har en robust og sikker top, der er lavet i massivt mangotræ. Mangotræ er stabilt, holdbart og smukt, og håndvæ..
DKK1.299kr
Ekskl. Moms:DKK1.039kr
Viser 1 til 12 af 779 (65 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.