Menu
Your Cart

Bænke

Brand: vidaXL Model: vid-249847
Denne fløjlsbænk med stel i rustfrit stål har et moderne design og vil tilføje et strejf af elegance til din bolig. Denne bænk er betrukket med blødt fløjlsstof, og den er tykt polstret, hvilket giver en ekstra komfortabel siddeoplevelse. Stellet i 201-rustfrit stål får bænken til at skille sig ud m..
DKK939kr
Ekskl. Moms:DKK751kr
Brand: vidaXL Model: vid-44126
Denne opbevaringsbænk i træ udstråler en rustik charme og vil være en fremragende tilføjelse til din boligindretning samt have. Bænken, som er lavet i massivt akacietræ, er slidstærk og yderst holdbar. Det store opbevaringsrum under sædet har rigelig opbevaringsplads til at holde forskellige hushol..
DKK1.069kr
Ekskl. Moms:DKK855kr
Brand: vidaXL Model: vid-244903
Denne bænk i industriel stil udstråler en vintagecharme og vil være en tidløs tilføjelse til dit hjem. Entrébænken er lavet af massivt genbrugstræ, som stammer fra tværbjælker, gulve og støttebjælker fra gamle, nedrevne bygninger, og de kan bestå af forskellige trætyper såsom sheesham (rosentræ), fy..
DKK909kr
Ekskl. Moms:DKK727kr
Brand: vidaXL Model: vid-241104
Denne kvalitetsbænk, som er lavet i fremragende kunstlæder, vil passe perfekt til din interiør.  Den har et slidstærkt træstel, som er betrukket med kunstlæder, der er let at rengøre og i høj kvalitet. Den velpolstrede top sørger for god siddekomfort. Farve: Sort top + mørkebrune fødderTræstel i h..
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-244832
Denne skoopbevaringsbænk har et unikt udseende og giver dig mulighed for at sidde komfortabelt, mens du tager dine sko af eller på. Med 2 store indvendige rum udgør denne bænk et yderst praktisk sted til ryddelig opbevaring af dine sko. Denne entrebænk er lavet af genbrugstræ og er massiv, slidstærk..
DKK1.059kr
Ekskl. Moms:DKK847kr
Brand: vidaXL Model: vid-245770
Vores opbevaringsbænk i vintagestil vil være en unik tilføjelse til dit interiør. Den kan bruges som en opbevaringskasse i din entré og fungere som en puffe i stuen eller soveværelset. Bænken er designet med komfort og bekvemmelighed i tankerne. Det skumpolstrede sæde og ryglæn er beklædt i moderne..
DKK1.219kr
Ekskl. Moms:DKK975kr
Viser 1 til 12 af 253 (22 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.