Menu
Your Cart

Bænke

Brand: vidaXL Model: vid-240791
Denne opmagasineringsbænk i træ af høj kvalitet kommer i et enkelt men stilfuldt design. Den kan ikke bare bruges til opmagasinering af dine ting men fremhæver tillige indretningen af dit rum. Komplet med to vævede kurve og to træskuffer giver denne holdbare opmagasineringsbænk dig masser af plads t..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-241105
Denne kvalitetsbænk, som er lavet i fremragende kunstlæder, vil passe perfekt til din interiør.        Den har et slidstærkt stel, som er betrukket med kunstlæder der er let at rengøre og af høj kvalitet. Den velpolstrede top sørger for god siddekomfort.Farve: Hvid top + mørkebrune fødderTræstel i ..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-240806
Denne elegante opbevaringsbænk passer ind i de fleste rum i ens hjem. Bænken har en pude for ekstra komfort. Bænken har 5 opbevaringsrum, hvilket giver plads til diverse ting der fylder i hjemmet.Bænken er ideel til opbevaring af sko, tasker, legetøj, bøger og meget mere. Bænken er virkelig en fanta..
DKK789kr
Ekskl. Moms:DKK631kr
Brand: vidaXL Model: vid-240482
Denne praktiske opbevaring bænk har stilfulde påklædning med en stilfuld hvid farve, er det modstandsdygtig over for pletter og meget let at rengøre. Puden har en høj densitet og giver optimal komfort. Der er store lagerfaciliteter og er udstyret med en mekanisme med ljuftfjäder til en let åbning og..
DKK889kr
Ekskl. Moms:DKK711kr
Brand: vidaXL Model: vid-240552
Denne lagringsbænk er udstyret med et elegant antikt look og er lavet af slidstærkt MDF og brunt imiteret læder, der er nemt at rengøre.Med andre ord, denne opbevaringsbænk er både funktionel og elegant. De ekstra håndtag, buler og nøglehuller giver denne opbevaringsbænk ekstra komfort og sikkerhed...
DKK719kr
Ekskl. Moms:DKK575kr
Brand: vidaXL Model: vid-240483
Denne lagring bænk tilbyder ikke kun store lagringsmuligheder, men også en god komfort med sin bløde pude, der har en høj denistet. Denne lagring bænk er perfekt til at have i hallen, kan du gemme dine sko inde bænken og derefter sidde på bænken, når du lægger på dine sko. Bænk med opbevaring har st..
DKK1.089kr
Ekskl. Moms:DKK871kr
Brand: vidaXL Model: vid-240804
Denne stilfulde bænk passer ind i mange af hjemmets rum. Bænken har en pude for ekstra komfort. Med to skuffer og to kurve er der mulighed for opbevaring af diverse ting. Denne bænk er ideel til opbevaring af sko, tasker, legetøj, bøger og meget mere. Denne bænk er virkelig en fantastisk kombination..
DKK539kr
Ekskl. Moms:DKK431kr
Brand: vidaXL Model: vid-240802
Denne stilfulde bænk er velegnet til brug mange forskellige steder, f.eks. i entréen, stuen eller soveværelset. Den har en pude, så det er muligt at sidde komfortabelt på den.  De to skuffer under bænksædet er også en praktisk løsning til nem, ryddelig og ordentlig opbevaring. Den er ideel til opbev..
DKK639kr
Ekskl. Moms:DKK511kr
Brand: vidaXL Model: vid-240807
Denne stilfulde bænk er velegnet til brug mange forskellige steder, f.eks. i entréen, stuen eller soveværelset. Den har en pude, så det er muligt at sidde komfortabelt på den.  De 3 kurve gør også bænken til en praktisk løsning til nem, ryddelig og ordentlig opbevaring. Den er ideel til opbevaring a..
DKK669kr
Ekskl. Moms:DKK535kr
Brand: vidaXL Model: vid-241064
Denne lagring bænk vil være en reel blikfang til, hvor det går. Den fungerer som en bænk og tjener som en udsmykning samt. Denne lagring bænk har høj densitet top sædepude, som bringer dig til den perfekte komfort og støtte. Bænken er polstret for optimal komfort. Bænken kan åbnes, og der er et stor..
DKK659kr
Ekskl. Moms:DKK527kr
Brand: vidaXL Model: vid-241025
Denne opbevaringsbænk vil blive det nye blikfang i dit hjem. Det er både en bænk og en dekoration.   Bænken kan åbnes, og der er et stort rum indenunder, hvor du kan opbevare dine ting. Det skjulte rum er meget praktisk, fordi det giver dig opbevaringsplads uden at se rodet eller sjusket ud. Derudov..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-241026
Denne opbevaringsbænk vil blive det nye blikfang i dit hjem. Det er både en bænk og en dekoration.   Bænken kan åbnes, og der er et stort rum indenunder, hvor du kan opbevare dine ting. Det skjulte rum er meget praktisk, fordi det giver dig opbevaringsplads uden at se rodet eller sjusket ud. Derudov..
DKK319kr
Ekskl. Moms:DKK255kr
Viser 1 til 12 af 248 (21 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.