Menu
Your Cart

Hoppeborge

Brand: Happy Hop Model: vid-91781
Forestil dig dine børn have en fest i denne Happy Hop oppustelige hoppeborg med rutsjebane! Hoppeborgen er lavet af PVC. Med denne hoppeborg, som også har en rutsjebane, vil dine børn kunne have det sjovt i timevis. De beskyttende vægnet sørger effektivt for dine børns sikkerhed, mens de opholder si..
DKK1.929kr
Ekskl. Moms:DKK1.543kr
Brand: Happy Hop Model: vid-91782
Forestil dig, at dine børn har en fest i denne oppustelige hoppeborg Happy Hop med rutsjebane! Hoppeborgen er lavet af PVC. Med denne hoppeborg, som også har en rutsjebane, vil dine børn kunne have det sjovt i timevis. De beskyttende vægnet sørger effektivt for dine børns sikkerhed, mens de opholder..
DKK2.579kr
Ekskl. Moms:DKK2.063kr
Brand: Happy Hop Model: vid-91783
Forestil dig, at dine børn har en fest i denne oppustelige hoppeborg Happy Hop med rutsjebane! Hoppeborgen er lavet af PVC. Med denne hoppeborg, som også har en rutsjebane og en boldhule, vil dine børn kunne have det sjovt i timevis. De beskyttende vægnet sørger effektivt for dine børns sikkerhed, m..
DKK3.139kr
Ekskl. Moms:DKK2.511kr
Brand: Happy Hop Model: vid-91784
Forestil dig, at dine børn har en fest i denne oppustelige hoppeborg Happy Hop med rutsjebane! Hoppeborgen, som er lavet af PVC, er et multifunktionelt legeland for børn. Det består af en basketballkurv, en hoppepude, en tunnel og en boldhule. Med alle disse funktioner vil dine børn kunne have det s..
DKK4.229kr
Ekskl. Moms:DKK3.383kr
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.