Menu
Your Cart

Sportslegetøj

Brand: vidaXL Model: vid-80251
Giv de små glæden ved at kaste ringene, samtidig med at de træner deres hånd-øje-koordination med vores kasteringsspil, som er let at samle! Det er det perfekte spil til udendørsleg, på picnicturen eller til havefester. Sættet er lavet af plastik, så det er let at rengøre og desinficere. Kasterings..
DKK169kr
Ekskl. Moms:DKK135kr
Brand: vidaXL Model: vid-90499
Dette indendørs mini-basketballsæt med et aftageligt design giver dig mulighed for at spille hvor som helst - på kollegieværelset, på kontoret, på terrassen mv. Hele sættet er ekstremt holdbart. Ringen er lavet af kraftigt stål med en pulverlakeret finish. Nettet er lavet af stærkt polyestermaterial..
DKK259kr
Ekskl. Moms:DKK207kr
Brand: vidaXL Model: vid-80250
Giv din håbefulde basketballspiller glæden ved vores basketballsæt til børn! Dine børn vil have det sjovt med at lege med dette basketballsæt! Det tilbyder ikke bare dine børn en sjov indendørsaktivitet, men det træner også deres hånd-øje-koordination gennem sjov leg. Basketballstativet er desuden h..
DKK189kr
Ekskl. Moms:DKK151kr
Brand: vidaXL Model: vid-80249
Vores bueskydningssæt til børn indeholder en målskive, en bue og tre pile, og det vil give børn masser af sjov leg, samtidig med at det er sikkert at bruge. Buen er ubrydelig, og snoren er strækbar og god til at skyde pile afsted. Målskiven har farvede mønstre og tal, så det er tydeligt at se, hvil..
DKK199kr
Ekskl. Moms:DKK159kr
Brand: vidaXL Model: vid-80248
Giv din håbefulde bokser spændingen ved dette bokseboldssæt til børn! Dine børn vil have det rigtig sjovt, mens de samtidig træner deres hånd-øje-koordination! Vores bokseboldssæt til børn tilbyder ikke bare en sund indendørsaktivitet, men det træner også deres hånd-øje-koordination gennem sjov leg..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.