Menu
Your Cart

Udklædningstøj & rollespil

Brand: vidaXL Model: vid-80247
Giv din håbefulde mesterhåndværker spændingen ved vores legetøjsarbejdsbænk til børn! Den vil ikke bare give dine børn masser af sjov leg, men den er også et glimrende stykke legetøj til udviklingen af hånd-øje-koordination. Denne legetøjsarbejdsbænk lader dine børn have det sjovt i timevis med fant..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-80252
Vores doktorlegesæt med lyse farver og attraktive funktioner vil ikke kun give dine børn en masse sjov, men også udvikle deres selvstændighed og forskellige færdigheder. Det vil give dine småbørn timevis af fantasifuld leg, og det er perfekt for børn til brug i rollespil med venner og forældre. Det ..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-80115
Giv dine børns liv glans og glamour med dette kosmetikbord i børnestørrelse! Din lille makeupentusiast eller frisør kan gøre sig klar ved at bruge det brudsikre kosmetikbord i plastik, som er sikkert og funktionelt. Sminkebordet har batteridrevede, knapbetjente lamper, der oplyser det stilfulde spej..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-80112
Denne sjove legearbejdsbænk, der har en solid og stærk konstruktion, er perfekt til små håndværkere, der vil nyde timer af fantasifuld leg. Den håndværksmæssige udførelse af høj kvalitet og arbejdsbænkens stabile tilstand garanterer sikkerheden for vore små elever. Små bygningshåndværkere vil have m..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-80177
Denne dukkevogn af træ er ideel til at dine børn kan tage deres dukker med. Barnevognen er lavet af MDF og fyrretræ og hjulene er udstyret med gummibånd, der dæmper lyden, når de kører rundt. En blød stofmadras er også inkluderet.Farve: Hvid og lyserødMateriale: MDF, fyrretræ og stofMål: 53 x 25,7 x..
DKK299kr
Ekskl. Moms:DKK239kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.