Menu
Your Cart

Legekøkken & -mad

Brand: vidaXL Model: vid-80107
Dine børn vil nyde at lege i timevis i det sjove legetøjskøkken, som har en holdbar og sej konstruktion. Det nuttede legetøjskøkken er smukt designet og nemt at samle takket være de inkluderede, detaljerede instruktioner. Den pink farve og det traditionelle look får køkkenet til at ligne et rigtigt ..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-80108
Dine børn vil nyde mange timer med fantasifuld leg med dette sjove, holdbare køkken. Det nuttede legetøjskøkken er smukt designet og nemt at samle takket være de inkluderede, detaljerede instruktioner. De stærke farver og det traditionelle look får køkkenet til at ligne et rigtigt køkken. Det har ly..
DKK249kr
Ekskl. Moms:DKK199kr
Brand: vidaXL Model: vid-80110
Dine børn vil nyde timevis af fantasifuld leg med dette sjove legetøjskøkken, der har en holdbar og solid konstruktion. Dette henrivende legetøjskøkken er flot designet og nemt at samle takket være de medfølgende, detaljerede anvisninger. De klare farver og det traditionelle look får køkkenet til at..
DKK399kr
Ekskl. Moms:DKK319kr
Brand: vidaXL Model: vid-80179
Dine børn vil nyde mange timer med fantasifuld leg med dette sjove, holdbare køkken! Dette søde legekøkken, som er nemt at samle, er fremstillet af MDF og fyrretræ og er blevet smukt designet. Vinduerne med gardiner, de levende farver og det traditionelle udseende, får køkkenet til at se ægte ud. De..
DKK1.419kr
Ekskl. Moms:DKK1.135kr
Brand: vidaXL Model: vid-80178
Dine børn vil nyde mange timer med fantasifuld leg med dette sjove, holdbare køkken. Dette søde legekøkken, som er nemt at samle, er fremstillet af MDF og fyrretræ og er blevet smukt designet. De levende farver og det traditionelle udseende, får køkkenet til at se ægte ud. Det har en vandhane med va..
DKK519kr
Ekskl. Moms:DKK415kr
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.