Menu
Your Cart

Cykler & løbecykler

Brand: vidaXL Model: vid-80207
Denne McLaren P1 ride-on bil, med sit fantastiske design, er et vidunderligt legetøj til de små. Denne skubbe-bil er lavet af materialer af høj kvalitet, der er meget stabile og sikre. Tryk på knapperne på rattet, og musikken vil spille. Du har et valg af 6 sange for ekstra sjov, når du kører. Leget..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-80205
Denne McLaren P1 ride-on bil, med sit fantastiske design, er et vidunderligt legetøj til de små. Denne skubbe-bil er lavet af materialer af høj kvalitet, der er meget stabile og sikre. Tryk på knapperne på rattet, og musikken vil spille. Du har et valg af 6 sange for ekstra sjov, når du kører. Leget..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-90255
For optimal sikkerhed er denne pedal-gokart udstyret med et beskyttelsesdæksel omkring kæden. Den er egnet til børn i alderen 3-5 år.Den har en oscillerende aksel, der sikrer jævn og stabil kørsel på ethvert underlag. Takket være gokartens frihjulsfunktion kan kørselsretningen kan let ændres. Farve:..
DKK819kr
Ekskl. Moms:DKK655kr
Brand: vidaXL Model: vid-100090
Denne ride-on motorcykel er et fantastisk legetøj til små børn. Denne ride-on motorcykel kombinerer et cool look og en sødform, som gør den meget appellerende til børn. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og har gode bredde hjul, og motorcyklen er meget stabil og sikker. Den vil opfordre din..
DKK279kr
Ekskl. Moms:DKK223kr
Brand: vidaXL Model: vid-10079
Denne elbil i en klassisk retrostil og sofistikerede farver er specielt designet til små børn. Denne elbil er lavet af materialer af høj kvalitet og er meget stabil og sikker. Bilen kan også skubbes med det lange skubbehåndtag. Lad dit barn nyde følelsen af ​​sjov og fart med denne skægge bil.  Den ..
DKK389kr
Ekskl. Moms:DKK311kr
Brand: vidaXL Model: vid-10070
Denne firhjulede motorcykel er ikke bare et legetøj! Børn vil elske at køre på den, og kørslen vil forbedre deres koordinationsevne på en legende og sjov måde. Den har et behageligt sæde med opbevaring nedenunder og et styr med horn. Rummet under sædet giver rigeligt plads til opbevaring af småting...
DKK429kr
Ekskl. Moms:DKK343kr
Brand: vidaXL Model: vid-80088
Denne fod drevet bil for børn med Mercedes Benz styling, er en realistisk og sikker legetøj. Det spiller seks sange, der aktiveres ved knapper på rattet. Den har en opbevaringsplads under sædet for at holde små legetøj. På grund af sin holdbart plast konstruktion, denne push-bil er i stand til at un..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-80155
Dine børn vil have masser af sjov, mens de kører rundt på denne pedal-gokart. Dens sæde med ryglæn gør det meget behageligt for dine børn at køre. Vognen kan køre frem og bakke. Dens PVC-hjul sikrer, at vognen ikke glider, og den er udstyret med en håndbremse.Farve: LillaMål: 94 x 52 x 55 cm (L x B ..
DKK509kr
Ekskl. Moms:DKK407kr
Brand: vidaXL Model: vid-100089
Denne gravemaskine vil være en fantastisk gave til børn. Denne graver har lyse farver og en sød form, som gør den realistisk og appellerende til børn. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og gravemaskinen er meget stabil og sikker. Denne lastbil til børn har håndtag til at flytte skovlen, så ..
DKK369kr
Ekskl. Moms:DKK295kr
Brand: vidaXL Model: vid-80202
Denne Maserati 353 ride-on bil, med sit fantastiske design, er et vidunderligt legetøj til de små. Denne skubbe-bil er lavet af materialer af høj kvalitet, der er meget stabile og sikre. Tryk på knapperne på rattet og der afspilles musik. Du har et valg af 6 sange til ekstra sjov, når du kører. Lege..
DKK349kr
Ekskl. Moms:DKK279kr
Brand: vidaXL Model: vid-80091
Denne fod drevet bil for børn med Bentley styling, er en realistisk og sikker legetøj. Det spiller seks sange, der aktiveres ved knapper på rattet. Det har også en opbevaringsplads under sædet for at holde små legetøj. På grund af sin holdbart plast konstruktion, denne push-bil er i stand til at und..
DKK419kr
Ekskl. Moms:DKK335kr
Brand: vidaXL Model: vid-80203
Denne funktionelle BMW trehjulet cykel kombinerer sikkerhed, komfort og sjov leg og er et perfekt valg for små børn. Den trehjulede cykel til børn har et aftageligt tag og en skubbestang, der kan justeres i 5 højdeindstillinger, hvilket gør det muligt for forældrene at få bedre kontrol over cyklen. ..
DKK1.009kr
Ekskl. Moms:DKK807kr
Viser 1 til 12 af 44 (4 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.