Menu
Your Cart

Legetøj & spil

Brand: vidaXL Model: vid-80247
Giv din håbefulde mesterhåndværker spændingen ved vores legetøjsarbejdsbænk til børn! Den vil ikke bare give dine børn masser af sjov leg, men den er også et glimrende stykke legetøj til udviklingen af hånd-øje-koordination. Denne legetøjsarbejdsbænk lader dine børn have det sjovt i timevis med fant..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Brand: vidaXL Model: vid-80246
Giv dine små købmænd en sjov legebutik med dette spændende butikssæt! Sættet er kendetegnet ved lyse farver og attraktive funktioner og vil ikke kun give dine børn en masse sjov, men også udvikle deres selvstændighed og forskellige færdigheder. Det vil give dine småbørn timevis af fantasifuld leg. D..
DKK309kr
Ekskl. Moms:DKK247kr
Brand: vidaXL Model: vid-80251
Giv de små glæden ved at kaste ringene, samtidig med at de træner deres hånd-øje-koordination med vores kasteringsspil, som er let at samle! Det er det perfekte spil til udendørsleg, på picnicturen eller til havefester. Sættet er lavet af plastik, så det er let at rengøre og desinficere. Kasterings..
DKK169kr
Ekskl. Moms:DKK135kr
Brand: vidaXL Model: vid-80252
Vores doktorlegesæt med lyse farver og attraktive funktioner vil ikke kun give dine børn en masse sjov, men også udvikle deres selvstændighed og forskellige færdigheder. Det vil give dine småbørn timevis af fantasifuld leg, og det er perfekt for børn til brug i rollespil med venner og forældre. Det ..
DKK289kr
Ekskl. Moms:DKK231kr
Viser 1 til 12 af 274 (23 sider)