Menu
Your Cart

Stopklodser

Brand: vidaXL Model: vid-141971
Dette paddock bagstativ til motorcykler passer til næsten alle moderne sportscykler, da det er justerbart i forskellige bredder. Hjulene giver ekstra stabilitet under løftning og den brede U-formede støtte, giver forbedret stabilitet, når motorcyklen løftes. De skridsikre gummihåndtag tilbyder et ko..
DKK329kr
Ekskl. Moms:DKK263kr
Brand: vidaXL Model: vid-141183
Denne motorcykel hjul beholder med solid konstruktion er designet til at sikre motorcykler oprejst til transport, vedligeholdelse og opbevaring.Den justerbare hjul lås er velegnet til forreste motorcykel hjul med størrelse fra 8 til 24 inches. Der er 10 huller på basen stå. Du kan justere pin lås if..
DKK449kr
Ekskl. Moms:DKK359kr
Brand: vidaXL Model: vid-141970
Dette bagstativ til motorcykler passer til næsten alle moderne sportscykler, da det er justerbart i forskellige bredder. Hjulene giver ekstra stabilitet under løftning og den brede U-formede støtte, giver forbedret stabilitet, når motorcyklen løftes. De skridsikre gummihåndtag tilbyder et komfortabe..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-141969
Dette forstativ til motorcykler passer til næsten alle moderne sportscykler, da det er justerbart i forskellige bredder.  De forreste gaffeladaptere med en tyk gummibelægning gør, så du undgår ridser. Hjulene giver ekstra stabilitet under løftning og den brede U-formede støtte, giver forbedret stab..
DKK379kr
Ekskl. Moms:DKK303kr
Brand: vidaXL Model: vid-210141
Denne cykel rack er lavet af robust, pulverlakeret stål. Det kan justeres til at passe til forhjulet med en diameter på 530 til 670 mm og 110-130 mm i bredden. Motorcykel stander er ideel til brug under transport samt opbevaring i garaget.Obs: Glem ikke at fastgøre cykel med stropper under transport..
DKK529kr
Ekskl. Moms:DKK423kr
Brand: vidaXL Model: vid-210224
Dette professionelle stativ til afbalancering af hjul på motorcykler er vigtigt for afbalancering eller afrunding af et hjul, når du skifter dæk. Det passer til de fleste motorcykelhjul og bruger tyngdekraften til at finde det tunge punkt på hvert hjul og dæk. Det leveres med to justerbare kegler fo..
DKK499kr
Ekskl. Moms:DKK399kr
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)
Ved at fortsat benytte hjemmesiden, uden at ændre dine browser-indstillinger, godkender du at vi bruger cookies. Læs mere her.